telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

X Factor UK

13.07.2019 13.07. klo 03:45
päättyy klo 05:05 // kesto 80 min
Lisää kalenteriin

Tuomareiden talot, osa 2. Los Angelesissa Sharon Osbourne ja Robbie Williams valitsevat yli 25-vuotiaista kolme livelähetyksiin. Ranskan Rivieralla Nicole Scherzinger saa avukseen vaikeisiin valintoihin laulaja-lauluntekijä Calvin Harrisin. Brittiläinen realitysarja.

Arviot

3.7
(9 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Latasin kännykkään virallisen apin ja äänestin Saaraa viisi kertaa ilmaiseksi! Saara on kehittynyt huimasti ohjelman aikana!
Kuusikunnas
ikävä kyllä surkein kausi menossa, ei yksi saara kesää tee. formaatti alkaa olla kuollut ja kiinnostavimmat esiintyjät ja tuomarit on olleet viime aikoina australiassa
tunamuppi
Saara ollut loistava; veikkaisin finaalipaikkaa Giftyn kaa. Tosi ikävää että SUB tällä hetkellä; (30/10 19.45), 2 viikkoa ajasta jäljessä, jolloin Saara oli putoamassa; nyt tilanne totally toinen. 5 tähteä Saaralle; ei missään nimessä tämän päivän lähetykselle!!
musamies
On itsestään selvää antaa Saaralle täydet tähdet
mhemmi
helvetin surkeeta kiekumista tällä suomalaisella tehopyhä suttura
poikamies
Erittäin viihdyttävä, hyvillä esiintyjillä palkitseva ohjelma. Plussaa kanssa laajasta ikäkategoriasta ja että artisti/bändit/duot yms. laulu-/esiintymistaitoiset saavat tulla mistä tahansa päin palloa esiintymään tähän.
Orbitales