Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Vain elämää on kotimainen Carita Kauppisen tuottama viihdeohjelma, joka perustuu hollantilaiseen De beste zangers van Nederland- formaattiin. Sarjaa on tehty kolme tuotantokautta ja tammikuussa 2015 Nelonen ilmoitti neljännen tuotantokauden teosta.

Sarjassa seitsemän suomalaista artistia asuu kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Viikon aikana yksi artisteista on aina vuorollaan päivän artistina, jolloin hän järjestää muille aktiviteetteja. Lounaalla ja päivällisellä muut artistit esittävät päivän artistin kappaleista omantyylisiä versioita. Viimeisenä päivänä eli duettopäivänä artistit esittävät duettoja omista kappaleistaan.

Ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2012, jolloin mukana olivat Erin, Kaija Koo, Katri Helena, Jonne Aaron, Cheek, Neumann ja Jari Sillanpää. Ohjelma sai heti valtavan suosion ja seuraava tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2013. Silloin mukana olivat Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Ilkka Alanko, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio. Kolmas tuotantokausi kuvattiin kesäkuussa 2014 ja mukana olivat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen. Kauden avausjakso sai ohjelman kaikkien aikojen katsojaennätyksen. 2. kesäkuuta 2015 paljastettiin neljännen kauden artistit, jotka ovat Anssi Kela, VilleGalle, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Sanni, Maija Vilkkumaa ja Vicky Rosti. Tämä kausi nähdään televisiossa syksyllä 2015.

Kausien jälkeen on järjestetty konsertteja, joista ensimmäisen kauden toinen konsertti Barona Areenalla myytiin loppuun 30 minuutissa. Jokaisen kauden jälkeen on myös julkaistu kokoelmalevy, joka on myynyt hyvin. Ohjelma on myös saanut palkintoja. Vuonna 2013 Vain elämää palkittiin vuoden parhaana viihde- ja musiikkiohjelmana Kultainen Venla-gaalassa ja samana vuonna Iskelmä Gaalassa ohjelma palkittiin Pro Iskelmä- palkinnolla. Tammikuussa 2014 Kultainen Venla – gaalassa ohjelma voitti toistamiseen vuoden parhaan viihde- ja musiikkiohjelma palkinnon.

3,4

(134 ääntä)

Arviot

Tosi hyvää aina jotain uutta vaikka onkin ennestään olleita Vicky Virve on niin huippu suomalainen laulaja!!

Puuttuu acdc.vikki rosti ei kiinnosta samoja aina vaan.

Ei tämä ohjelma jaksa pitemmän päälle enää kiinnostaa, kun puolet alkaa olla jo sellaisia, jotka ovat olleet aikaisemmin mukana.

Näytä enemmän arvioita