telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Syke (7)

15.04.2019 15.04. klo 21:00
päättyy klo 21:30 // kesto 30 min

Kausi 5. Jakso 13/40. Sairaalaan saapuu kolhuja saanut nuori nainen, josta Leevi tekee johtopäätöksen perheväkivallasta. Olavi lisää panoksia Lenitan ulos saamiseksi. Kotimainen draama. (21')

Lähetykset

Arviot

3.2
(61 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

****
japsutin
LOISTAVA SARJA JOSSA AINAKI IINA KUUSTONEN TEKEE 10+ROOLIN
TELKKUHULLU4000
Hyvä kotimainen sarja. Välillä pelkäsin, että ohjelmasta tulee pelkkä ihmissuhdedraama, mutta sarja onkin nostanut tasoaan, mikä näissä sarjoissa on harvinaista.
persus13
Onhan tuossa yritetty kovasti ja ihan hyviä näyttelijöitä. Lähes kaikki kliseet käytössä Kliseitä, "Lulu- ja narkkarihoitajasta inhottaviin/ hoitajalta vonkaaviin lääkäreihin. Mukana tietenkin lääketieteellisiä/teknisiä virheitä;- mutta eihän kyseessä toki ole opetusohjelma. Mutta ovatpa onnistuneet tuonne ujuttamaan pari tapausmysreeriäkin, siitä plussaa.
Anttu
Ennakkoluuloja oli ja vaikka ei nyt mikään huippuhyvä olekaan, niin yllättävän hyvä kotimaiseksi ja kyllä tota mielellänsä katselee.
Hannessu
Wow, yleensä en jaksa suomalaisia könkkösarjoja seurata, mutta tämä onkin vähän laadukkaampi tapaus. Todella laadukasta työtä käsikirjoituksesta näyttelijöihin. Koukussa ollaan.
shimmer
Ihan loistava sarja huippu näyttelijöillä!
kissana
ihan toimiva sarja
tolvmaister
Eipä yhtään paskempi sarja! Seuraan.
June
Tämänkö takia "Taivaan tulet" lopetettiin?
PKS1