telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Sydämen asialla

30.10.2019 30.10. klo 10:00
päättyy klo 10:50 // kesto 50 min

Kausi 11, 2/24. Rakastavaiset karkuteillä. Tohtori Trician ongelmat lisääntyvät, kun hän joutuu puhutteluun kyläläisten valitettua hänestä. Asiat saavat kuitenkin uuden käänteen kun hänen apuaan tarvitaan.

Lähetykset

Arviot

4.5
(215 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarja on todella kiva seurata ja jaksoissa viedään paria kolmeakin tarinaa rinnan. Pidimme sarjasta niin paljon että edellisen esitykierroksen jälkeen kävimme Aidenfieldissä (oikeasti Coatland). Reissu oli onnistunut ja nyt sarjassa näkee tapahtumapaikkoja joissa itsekin kulkenut. Aidenfield Arms oli juuri sellainen kuin se sarjassa oli ja olutkin oli hyvää.
Hemppat
Brittiläistä tyyliä. Ei hyvässä sarjassa tarvitse murhata pikkukylän kaikkia asukkaita.
PKS1
Paras sarja, ihanat maisemat, muistoja herättävää musiikkia 🎶
Mepis
Hyvä britti sarja, jossa aina yllättäviä juonen käänteitä.
minea
Jaksaa katsoa aina vaan!
penja
muuten hyvä mut näyttelijät vaihtuu koko ajan,nick sais jatkaa koko sarjan ajan.
lampaar
Liityn fanien joukkoon. Ihanaa että tv:stä tulee tällaista harmitonta viihdettä, jonka äärellä pystyy rentoutumaan. Olisin antanut viisi tähteä, mutta tämäpä ei hyväksynyt kuin tuon yhden :(
anneraunio
Katson tätä sarjaa jo ties kuinka monentena uusintana. Briteillä säilyy aina hyvä maku ja tyylitaju samoin kuin aikakauden ja tilan uskollinen tarkkuus kaikessa TV-tuotannossa. Henkilöhahmotkin ovat niin mahtavasti luotuja, että heistä tulee niin läheisiä tuttuja, että heidän elämäänsä on ihan pakko seurata. Koukussa!!!
Tiksi53
Paras sarja tähän sarjaan jää helposti koukuun. Tätä voi katsoa kuinka monta kertaa aina yhtä hyvä sarja <3
camppu90
Miksi tätä sarjaa pitää esittää? Kun tulee eduskunnan puhetunti niin kotimainen poistetaan. Tämä pitäisi poistaa ja esittää kotimainen vaikka etuajassa. Tämä sarja on aikansa elänyt 30 vuotta sitten ja kuuluu museoon.
JukkisA