telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa

23.04.2019 23.04. klo 21:30
päättyy klo 22:30 // kesto 60 min

Kausi 10. Jakso 4/9. Chef Sir Markku. Lentomuseosta löytyy harvinainen hattu. Markku misaa, blokkaa ja suunnittelee drinkin. Juho Juntunen taiteilee huutokaupalla. Kotimainen realitysarja. (41')

Lähetykset

Arviot

3.1
(38 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Lopettaisi jo tämä turha gaysari tämän paska sarjansa ja romujen myymisen ylihintaan sekä ihmisiltä varastamisen noilla ala arvoisilla hinnoilla joilla ryöstät ihmisiltä. Onneksi ei tartte katsella kun kierrät kusettamalla ihmisiltä rojua Helistimesi kanssa aivopieru hintaasi. Ei taida olla minkäänlaista omaatuntoa vajakilla. Ja itse varmaan muuten huusit voitoilla tuon wannabe "Keisari" arvonimen itsellesi? Melkoinen turhake koko ohjelmanne. Jokainen on tuskaisen elämänsä Aki. Nyt on hermo pinnassa kun pitääkin katsoa teitä edelleen kusettamassa ihmisiä. https://www.youtube.com/watch?v=thidY6GyCGw
Sailorman 4 ever
Hieh hieh hieh hieh, nauraa omille vitseilleen. Ei edes hyviä vitsejä.
Pahkisavi
Noh voi hyvää päivää mitä rutisijoita! Älkää katsoko jos ette edes ymmärrä :D Ja parempi näyttävät tälläistä sarjaa mieluummin kuin jotain teplation ja teiniidiootti mutsi-sarjoja joita ei kato ketkään muut kuin bimbot ja miesmissit itse!
Kati_Tuomaala
Markulle vois jo antaa potkut, tyhjänpäiväistä höpinää! Voi Markku, jokainen mies saa ja osaa kytkeä pistokkeet. Eipä ole Markun omia ideoita, käy Pinterest sivuilla katsomassa malleja töihinsä. Nyt tätä soopaa tehdään jo Espanjassakin, hävettää. 😒 Heli kulkee samassa mauttomassa farkkumekossa. 😬
Mepis
Kyllähän tää ihan hyvä sarja omasta mielestäni on. Sais tulla enemmänkin jotain tämän kaltaista kauppa ohjelmaa. Vaikka tavara on hyvin paljon lasii ja koristeita, mutta uutta kauppaa tulee vaan.
Kela
Täyttä sontaa.
Notkollaan
https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=
ErkkiLeskelä 123
sopivat asusteet ovat valinneet marbellan auringon alle.voi kiesus...........
poikamies
Aivan ala-arvoista käytttää noin vanhaa vitsiä ohjelman nimessä. Keksikää nyt jotain omaperäistä. Ohjelma on mennyt surkean huonoksi.
Urmasto
Mukavan leppoinen ohjelma. En kyllä ymmärrä mitä seksiä joku näkee ohjelman henkilöissä. hehe.... Tästä tehty uusi versio on kyllä täysi fiasko jo syntyessään.
JukkisA