Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Kaakkois-Alaskan erämaissa Port Protectionin asukkaat käyttävät taitojaan ja kestävyyttään selviytyäkseen omavaraisesti yhteiskunnan laitamilla. Pitkäaikaisasukkaat taitelevat olosuhteita ja aikaa vastaan, kun he oppivat aikaisemmista virheistään ja uusista haasteista. Uudet tulokkaat oppivat sopeutumaan ja selviytymään rakentaessaan elämää tässä kauniissa, mutta vaarallisessa paikassa.

Arviot

Mielenkiintoinen sarja

Tulevat lähetykset

Kausi 2, jakso 8.

Synkät päivät. Kaakkois-Alaskan ärhäkkä ilmasto on iso haaste Port Protectionin asukkaille, jotka elävät yhteiskunnan rajoilla. Gary taistelee aikaa vastaan saadakseen tarvitsemansa resurssit. Curly koettaa selvitä kamalasta menetyksestä. Mary kohtaa pelkonsa äärimmäisissä olosuhteissa selviytymisestä. Sam pyrkii säilyttämään ainoan tuntemansa elämäntavan. Stuart kamppailee vanhojen vammojen ja sään kanssa.

Kausi 4, jakso 4.

Aaveiden perässä. Kun talvi ottaa vallan, itsenäisesti ajattelevat Port Protectionin asukkaat kääntyvät toistensa puoleen pitääkseen yhteisön hengissä.

Kausi 3, jakso 9.

Verta ja lunta. Port Protectionin asukkaiden on selvittävä talven sydämestä vanhoilla konsteilla ja tiedoilla, joita he ovat kartuttaneet vuosien ajan.

Kausi 3, jakso 10.

Tulella leikkimistä. Raa’an talvikauden aikana Port Protectionin asukkaiden on varmistettava kaikin tavoin, että he ovat turvassa. Vapaapalokuntalaiset Sam Carlson, Dave Squibb ja Stuart Andrew joutuvat pitämään hätätapausharjoituksen. Curly Leach opettaa Mary Milleria ansastamaan. Matt Carlson ja Kaylee Burk vievät tyttärensä etsimään tärkeitä resursseja.

Kausi 4, jakso 5.

Näsäviisaat. Kun lämpötilat laskevat Port Protectionissa, on tärkeää, että asukkaat selviävät raa’asta ympäristöstä huolimatta.