Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Putous on suomalainen viihdeohjelma, jonka ensiesitys nähtiin vuonna 2010. Ohjelma esitetään suorana, mutta sisältää ennalta nauhoitettua materiaalia. Ohjelma on palkittu ja yksi katsotuimmista viihdeohjelmista Suomessa. Tuotantoyhtiönä toimi StoryOf kausien 1-4 ajalla, mutta sittemmin tuotantoyhtiönä on toiminut Yellow Film & TV. Kausia on yhteensä 11.

Putouksessa kiinnostaa ennen kaikkea Vuoden sketsihahmo -kilpailu. Rivi näyttelijöitä kehittelevät ennen kauden alkua hahmon, joka kisaa hahmokilpailussa. Kauden aikana hahmot esittävät sketsejä ja haastatteluja ja yrittää näin voittaa yleisön puolelleen. Viikoittain yleisö äänestää omaa suosikkiaan, jolloin vähiten ääniä saanut hahmo tiputetaan kisasta pois.

Ohjelmassa nähdään myös paljon muuta komediaa, jota hahmojen takana olevat näyttelijät esittävät. Ohjelmaan kuuluu myös paljon live-osuuksia, jossa näyttelijällä täytyy olla improvisaatio hallussaan. Hauskoja hetkiä!

2,4

(33 ääntä)

Arviot

Eikö tosiaan lauantaina prime-aikaan töllöstä tule mitään kunnollista viihdeohjjelmaa? MTV3:n päättäjien pitäisi istua alas ja fundeerata ohjelmiso uusiksi. Pois ne noin 20 tietovisa- ja sekoiluohjelmista tuttua vakiojulkkista - TV-yleisö haluaa nähdä muitakin!

Aivan uskomatonta paskaa viimeiset vuoden ja vuosi vuodelta huonommaksi menee. Tämähän oli minusta hyvä alkuaikoina mutta nyt nää vilttiketjun näyttelijät ja huonot käsikirjoittajat niin paska on vaan paskaa

Käsittämätöntä p*****. Mainosten välistä halvalla tehtyä täyteohjelmaa.

Näytä enemmän arvioita