Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Pirjo ajautuu noloihin tilanteisiin arkipäiväisissä paikoissa ja kohtaamisissa. Täyskatastrofiltakaan ei aina voi välttyä, kun Pirjo lähtee avoimin mielin esimerkiksi jumppaan, työpalaveriin tai kauppaan.

Arviot

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Hauska ohjelma.

?

Tulevat lähetykset

Kausi 2, jakso 3.

Raidat pöntössä. Pirjolle (Pirjo Heikkilä) on tärkeää pyyhkiä väärinkäsitykset. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.

Kausi 3. Pirjo (Pirjo Heikkilä) tutustuu Tuulan (Anitta Ahonen) anatomiaan. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia. (U)

Kausi 3, jakso 11.

Kovaääninen ystävä. Kausi 3. Pirjo (Pirjo Heikkilä) tutustuu Tuulan (Anitta Ahonen) anatomiaan. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.

Kausi 3, jakso 8.

Heittäydy vähän, Pirjo. Vaihtamalla paranee? Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.

Kausi 3. Vaihtamalla paranee? Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia. (U)