telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Penny Dreadful (16)

12.08.2018 12.08. klo 23:55
päättyy klo 01:05 // kesto 70 min

Riivaajien armoilla. Kausi 2, 5/10. Hecate tuo äidilleen lahjan, ja Evelyn rakentaa uutta toteemia. Vanessa, Ethan, Sir Malcolm, Sembene ja Lyle suojelevat kartanoa uudelta hyökkäykseltä. Olento alkaa hermostua Frankensteiniin. Rusk kuulustelee Ethania. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan.

Arviot

4.5
(19 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Visuaalisesti hieno ja taitavasti tehty.
auroransuosikit
Elokuvamaisen upeaa ohjausta ja näyttelijätyötä. Tämä sarja tukee hyvin jo pidempää trendiä, minkä mukaan TV-sarjan taso vähentäänkin sivuaa hyvän leffan tasoa.
Kikuzi
Ei voi muuta kuin suositella kaikille, joita ei vampyyrit ja muu yliluonnollinen haittaa. Ja toki mahtavan näyttelijätyön arvostajille, sillä sitä tämä sarja tarjoaa. Synkän tunnelman tarjoaa viktoriaanisen lontoon tunkkainen ja utuinen maisema. Mukana kova nippu alansa tähtikaartia ja kaiken kruunaa Eva Greenin veret seisauttava suoritus Vanessana. On semmosta tykitystä naisen toimesta, että jää muut pahasti jalkoihin. Parhaita naisen tekemiä rooleja televisiossa koskaan ja tämä ei ole edes liioiteltua. Hyvää työtä koko porukalta ja onneks se 2. tuotantokausi alkaa kohta jenkeissä :)
NoBrain
Kaikesta yliluonollishapatuksestaan huolimatta (jota en yleensä katso) tämän ensimmäinen jakso oli mielettömän laadukas. Sarja näyttää sisältän lukuisia eri tasoja. Mahtavaa.
Wudang
Tätä sarjaa olen odottanut! Mitä olen kuullut ja nähnyt niin pelkkää hyvää! Kauhusarjat aina tervetulleita suomen televisioonkin.
hemmox