Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Napakymppi on parisuhdevisailuohjelma, joka esitettiin ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 1985. Ohjelma perustuu yhdysvaltalaiseen The Dating Game -ohjelmaformaattiin. Suomessa Napakymppi jäi 2002 pitkälle tauolle, mutta palasi ruutuun syyskuussa 2017.

Ohjelmassa neiti tai herra X kyselee kumppaniehdokkailta A:lta, B:ltä ja C:ltä itse keksimiään kysymyksiä, jolla uskoo saavansa selville, kuka ehdokkaista olisi paras kumppani hänelle. Tietokone on tehnyt kumppanivalinnat etukäteen ja arvottanut kumppanien sopivuuden toisilleen.

Lopussa neiti tai herra X valitsee mielestään parhaan ja pääsee hänen kanssaan matkalle. Matkan kohde määräytyy siten, miten ohjelman taustalla tietokone on määrittänyt kumppanin sopivuuden. Mitä sopivampi kumppani, sitä pidemmälle reissu heidät vie.

2,6

(13 ääntä)

Arviot

Kannattaa katsoa! Jansson sielä myös Räppää menemään :) YouTube Janssonmusiikki

Kyllä pitää olla epätoivoinen että pitää täältä kumppaniaaan ittelleen hakea vajaan ½ tunnin kysymysten myötä ja toivoa parasta. Kyllä siihen menee enemmän aikaa tutustua kun/jos natsaa. Melkoista onnettomien ihmisten yhdistämistä tääkin schaissi. No mutta pääsevätpähän pikku reissulle kuitenkin tutustumaan ja tv:stä tuttu leima jossain siellä... OMITUISTEN OTUSTEN KERHO! OH YEAH!!!

Mahtava! pidetty hyvin yksinkertaisena ja vanhan tyylisenä +1. Saisi olla enemmänkin kysymyksiä.

Näytä enemmän arvioita