telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Myyntimies Jethro

13.08.2018 13.08. klo 02:55
päättyy klo 03:50 // kesto 55 min

Kausi 2, osa 6. Myyntimies Jethro saa oman makkaran! Osuvan nimen keksiminen tuottaa Jethrolle päänvaivaa, eikä vaimolta tai anopilta heru tässä asiassa tukea. Jaksossa päästään kurkistamaan ensi kertaa myös Jethron Helsingin poikamiesboxiin ja kuullaan miten Seiska-lehti sai kaivettua Jetistä kohuotsikon. Entä kumpi kaasuttaa Maseratissa, Jethro vai radiotoimittaja Juha Perälä - ja miksi Perälä menettää totaalisesti hermonsa minigolf-radalla? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2014)

Arviot

2.5
(52 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarja: Myyntimies Jethro

Suosikkisarjassa Myyntimies Jethro seurataan koko Suomen tunteman kiinteistönvälittäjän värikästä elämää töissä ja vapaa-ajalla.

Suomen tunnetuimman kiinteistönvälittäjän Jethro Rostedtin elämä on päivittäistä ongelmien ratkaisua, johtamista ja draamaa. Kiireisenä yrittäjänä Jethro on valmiudessa ympäri vuorokauden. Työn ohella miehellä liikenee aikaa myös muihin bisneksiin, hyväntekeväisyyteen, pitkäaikaiseen shakkiharrastukseen ja moneen muuhun menoon. Oman osansa vaatii perhe – vaimon jatkuvat soitot pitävät muuten korkealentoiset ajatukset maan pinnalla.

Sarjan toisella tuotantokaudella työ vie Jethroa kotimaan lisäksi aina Pietariin ja Espanjan aurinkorannoille asti. Menevän miehen avioliitto on jälleen koetuksella erilaisten tempausten myötä. Kauden aikana selviää myös, onnistuuko Jethro vihdoin ikuisuusprojektissaan laihduttamisessa?

Myyntimies spurguilee. Naama punaisena kiskoo kaljaa, yrittää olla vitsikäs ja tunkee itsensä joka paikkaan ja se on sitten viihdettä
-Thunderdome -
Todella epämiellyttävä ihminen.
Viisas
täysin turha, tarpeeton ohjelma. Jo mainoskatkolla tuleva osa saa minut vaihtamaan kanavaa. Turhake koko u..o. Pois tv:stä kokonaan!!!!
Tarja_Riekkinen
parasta a-luokkaa
kamasutra
ihan käsittämätöntä paskaa!
derda
Ei tätä ohjelmaksi voi sanoa. Kaikkea moskaa ja hävytöntä ala-arvoista kielenkäyttöä! Mieluummin pari kanavaa kuin sontaa suoltavia useita!
JukkisA
Kielenkäyttö on sen sorttista alatyyliä ettei sopisi julkiseen esittämiseen! Alatasolle on vajonnut Suomen tv tarjonta.
AjaO
Jethro on paras ja oikeasti tosi mainio ja hauska mies! Mitä ihmeen tekemistä muuten hänen painollaan on ohjelman tason kanssa?
-Jane-
Parasta mitä töllöstä tulee nykyään.
Hallitus
Jethro on paras :)
MrKanankoipi