telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Maailmojen sotaimdb-logo6,5

13.08.2019 13.08. klo 23:00
päättyy klo 01:15 // kesto 135 min
Lisää kalenteriin

War of the Worlds, USA, 2005. O: Steven Spielberg. P: Tom Cruise, Dakota Fanning, Justin Chatwin. Lapsistaan etääntynyt viikonloppuisä tekee kaikkensa suojellakseen rakkaitaan avaruusolentojen hyökätessä Maahan. Scifi.

Arviot

2.3
(9 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Go USA!
MestariTulee
Metriheikki Tomppa pelastaa maailman, MAGA.
Viisas
Spielbergin maine elokuvantekijänä on mennyt huijausten myötä...eikä ole pyytänyt edes anteeksi.
JukkisA
Kylläpä ihmiset ovat kevyttä kamaa tuollaisten olioiden käsittelyssä. Onhan Tom Cruise hyvä ja erikoispisteen saa siis tuo Tim Robbins. Pitää otteessaan alusta loppuun.
Albu85
Ja niin maailma meni hetkessä sekaisin, kun maan sisällä olleet tripodit aktivoituivat tuhoamaan Telluksen asukkeja. H.G.Wellsin tieteistarinaan pohjautuvassa ja Steven Spielbergin ohjaamassa Maailmojen sota -elokuvassa viikonloppuiskä Ray Ferrier (Tom Cruise) keskittyy pelastamaan lapsensa Rachelin (Dakota Fanning) ja Robbien (Justin Chatwin). Elokuvan parasta antia on sen luoma tunnelma, jonka saavat aikaan ylivoimaisen tunkeutujan menestys ja ihmisten silmistä kuvastuva kauhu, joiden eliittiä ovat Dakota Fanningin ja Tom Cruisen esittämien henkilöiden kasvojen ilmenemät. Ray luotsaa haasteiden, epätoivonkin, keskellä lapsiaan turvaan maailmaantunkeutujien tieltä. Teini-ikäinen Robbie päättää painella omille teilleen kadoten katsojan näköpiiristä. Jäljelle jää Rayn ja Rachelin tripodien väistely, joka lopulta johtaa siihen, että he joutuvat siepatuiksi kyseiseen "kolmijalkaan". Kuitenkaan Rayn keinot eivät vielä tähänkään lopu ja selviytymistaistelu jatkuu. Elokuvan loppuvaiheessa tulee ihmeellinen suvantovaihe, jossa ällistellään tunkeutujille ilmennyttä takaiskua ja melko pikaisesti kelaten ja jonkin verran katsojan omaa ajattelukoneistoa raksutellen elokuva kohtaa päätöksensä
Jester
Oli huono. Mielikuvitukseton ja ennalta-arvattava tieteiselokuvaksi.
Panda