Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Love Island Suomi on ITV Studios Finlandin tuottama reality-sarja, joka perustuu brittilaiseen Love Island -formaattiin. Ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin vuonna 2018. Love Islandia on tuotettu Suomessa 2 kautta.

Love Islandissa ryhmä nuoria sinkkuja asuu hulppeassa etelän huvilassa ja etsii toisistaan itselleen tosirakkautta. Heitä koetellaan parinvaihdoilla ja erilaisilla tehtävillä. Kauden aikana yllättäviä käänteitä syntyy mm. uusien sinkkujen ilmaantumisesta taloon ja katsojien äänestyksellä, jonka lopputulema on vähiten ääniä saaneen parin poistuminen talosta.

Sinkkuja seurataan yhteensä kahdeksan viikkoa, jonka aikana katsojat pääsevät vaikuttamaan käännetilanteisiin erillisen Love Island -sovelluksen kautta. Voittajapari valitaan katsojaäänestyksellä. Voittona on 25 000 euroa. Finaalissa voittajaparilta kysytään, valitseeko hän rakkauden vai rahan. Jos molemmat vastaavat rakkauden, jaetaan potti parin kesken, mutta jos vain toinen vastaa valitsevansa rahat, lähtee hän voittajana koko potti taskussaan. Molempien valitessa rahat, eivät kumpikaan saa penniäkään.

Arviot

Kun ohjelmaa satuin katsomaan sattumalta, niin tunsin aika voimakasta myötähäpeää ohjelman henkilöitä ja tuottajia/tekijöitä kohtaan. Miksi tällaisia ohjelmia tehdään?

Taidetta isolla P:llä!

Voi jeesus mitä kakaroita :D

Tulevat lähetykset

Kausi 4, jakso 6.

Huijariolo. Kausi 4, 6/40. Josefiina, Mona ja Isabella ovat huomanneet, että Samu ei ole kiinnostunut paristaan Elviirasta muuten kuin kaverina. Kaikki muut tietävät, mutta Elviira on pimennossa tunteiden puuttumisesta. Naiset haluavat, että Samu kertoo Elviiralle. Samu ryhtyy tehtävään ja tunnustaa Elviiralle, että hänellä on huijariolo, kun ei ole tunteita. Joonas on sekoittanut pakkansa totaalisesti, sillä hän on väläytellyt sekä Sofialle että Marialle kiinnostustaan. Sofia laittaa Joonaksen koville, kumpi naisista kiinnostaa. Anteeksipyyntöjä sinkoilee, mutta kyyneliltä ei vältytä.

Kausi 4, jakso 7.

Sokkorasvaus. Kausi 4, 7/40. Paidat pois. Tänään Love Islandissa sinkkunaiset pääsevät tunnustelemaan miesten vartaloita lähietäisyydeltä. Aurinkorasvaa kuluu, kun päivän pelissä naiset pääsevät rasvaamaan sinkkumiesten vartaloita ja kisaamaan siitä, kuka sokkona tunnistaa eniten miehiä. Jo tutuksi termiksi muodostunu “perhosasteikko” alkaa ahdistamaan Nikoa. Pauluksen kiinnostus Mikaelaa kohtaan alkaa heräämään, mutta riittääkö miehen rauhallinen tahti nopeaa toimintaa rakastavalle Mikaelalle?

Kausi 4, jakso 8.

Kolmet treffit ja pariseremonia. Kausi 4, 8/40. Love Islandilla spekuloidaan lähestyvää parinvalintaa. Kirkumista aiheuttaa viesti, jossa kerrotaan uuden miehen odottavan kolmea naista treffeille. Uuteen mieheen, Villeen, ensimmäisenä tutustumaan pääsee yleisön valitsema Mona. Hänen jälkeensä Villellä on vielä treffit kahden naisen kanssa: Villen itsensä valitsema kaunokainen sekä sinkku, jonka saarelaiset ovat lähettäneet treffeille. Illalla odottaa piinaavaa parinvalinta. Saarella on enemmän naisia kuin miehiä, mikä tarkoittaa sitä, että valintavuoro on tällä kertaa miehillä. Parit menevät uusiksi, mutta joutuuko joku jättämään rakkauden saaren taakseen?

Kausi 4, jakso 9.

Pauluksen valinta. Kausi 4, 9/40. Päivän jaksossa Paulus on vaikean valinnan edessä, kun hänen tehtävänään on valita parikseen Mona tai Maria, ilman paria jäänyt nainen joutuu lähtemään villalta. Sofia on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja puhunut Joonakselle tuijottelusta, joka häiritsee häntä. Paulus katuu parinvalinnassa tekemäänsä päätöstä. Saarelaiset pääsevät maalaaman toistensa vartaloihin sydämiä “Rakkauden merkit” -pelin tiimellyksessä.