telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Lentoturmatutkinta

06.12.2018 06.12. klo 17:00
päättyy klo 18:00 // kesto 60 min

Huono asenne. Korealaisen rahtikoneen maahansyöksy Lontoon ulkopuolelle askarruttaa tutkijoita. Yrittikö virkailija pelastaa kasvonsa ennemmin kuin koneen? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Lähetykset

Arviot

4
(51 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

El Alin koneen rahdista tässä sarjassa unohdetaan mainita mielestämme tahallisesti, että se oli aivan muuta kuin oli rahtikirjoissa, mm. sariini-kaasun valmistamiseen tarvittavia kemikaaleja. Toisen lentoyhtiön alasputoamisessa taas kiihkeästi etsittiin vaarallisia kemikaaleja ei asutulla alueella aivan turhaan. Huomattakoon, että El Alin kone putosi kerrostaloon!! Englantilaisen jalkapallojoukkueen katastrofia taas toistetaan jatkuvasti kuin olisivat jumalia nuo jalkapalloilijat, ei muuten, mutta unohdetaan mainita muitten matkustajien kuolema, aivan kuin se olisi ollut arvotonta!!
JukkisA
Todella mielenkiintoinen sarja suosittelen lämpimästi! + hyvät tutkintamenetelmät
Michael jackson
No ensi sunnuntaina alkaa kuitenkin uudet jaksot.
Sailorman 4 ever
Ohjelma olisi hyvä jossei niin kamalan pitkäjuonteisesti selitetty asioita. Lisäksi jatkuvat uusinnat voisi karsia viidesosaan nykyysest.
JLD420
Erittäin kiinnostava sarja. Onnettomuustutkinnan menetelmät ja onnettomuuksien inhimilliset tekijät tulevat kotisohvan asiantuntijoillekin tutuiksi.
Massimo
Onpa ohjelma mielenkiintoinen ja tunteita herättävä. Etenkin mielenkiintoista oli Arrow Airin lentoturmasta kertova jakso jossa oli paljon ristiriitoja. Varmasti tosiasioita kerrotaan aika paljon.
tomia
Mahtava ohjelma. Hienoa kun on saatu aitoja tapauksia kuvattua. Natsifani taas salaliittoteorioidensa kanssa sekoilee. Missään ei ole viitteitä että Sharm el Sheikhissä olisi ammuttu konetta alas ohjuksella. Kannattaisi syventyä tosiasioihin kuten myös natsiasiassa. Ne ihmissaastat murhasivat miljoonia juutalaisia.
-Thunderdome -
Sarjan tekstitys suomeksi on suurelta osin tökerösti tehty. Lähes Google-käännösohjelman tasoa (rotate-pyörii eli kevitä, elevator-hissi eli korkeusperäsin, lentopintoja "climb-kapua eli nouse pinnalle 350" ei muuteta, vaan ne ovat parillisia tai parittomia kompassisuunnasta riippuen jne jne). En ole seurannut sarjasta keskustelua, jotta tietäisin, onko tästä mainittu aiemmin. Ohjelman ilmailuasiantuntijat puhuvat hyvää ammattikieltä. Sääli, että tavalliselle kotikatsojalle syötetään moisia käännösvirheitä. Jos ammattikääntäjä ottaa työn tehdäkseen, olisi suotavaa, että hän opettelisi edes ilma-aluksen osat oikeila nimillä. bussinkuljettaja
bussinkuljettaja
Mielestäni varsin asiallinen sarja. Harvasta jaksosta jää huono maku. Homma keskittyy syiden löytämiseen, tragedioilla ei juuri herkutella vaikka esim. uhrien määrä on toki asiallista mainita ja sitä on asiallista valitella. Todella mielenkiintoisia syitä näille onnettomuuksille on kyllä jaksojen saatossa esitetty. Tunnin jaksoissa ei ole nykymittapuun mukaan edes ihan hirveästi venyttämisen tuntua...
Lars Lasersson
Paljon on tähän käytetty kekseliäisyyttä. Puhelun vastaanottajaa ei haastateltu, feikki? Todennäköisesti. Oliko ainuttakaan "matkustajaa" löytynyt Pentagonista, ei mainita. Enemmänkin ohjusteoria tukee tätä ja todellinen kone ohjattiin sotilaskentälle. Olisiko Mosad taas ollut kekseliäämpi kuin koskaan?
AjaO