telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Lemmen viemää (7)imdb-logo4,0

10.10.2019 10.10. klo 16:00
päättyy klo 17:00 // kesto 60 min

Uusia unelmia. Christophin paluu Fürstenhofiin herättää ristiriitaisia tunteita. Boris ja Tobias päättävät ottaa etäisyyttä tilanteeseen ja lähteä matkoille. Kun Felicitasin adoptio peruuntuu, harkitsevat Michael ja Natascha tähän mahdollisuuteen tarttumista. Se vain tarkoittaisi muutoksia asumisjärjestelyihin. Paul pohtii tulevaisuuttaan ja haaveilee fysioterapeutiksi kouluttautumisesta. Xenia ei koe olevansa enää turvassa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lähetykset

Arviot

2.9
(112 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Saksalainen saippuasarja

Lemmen viemää on saksalainen saippuasarja, jonka ensi esitys nähtiin Saksassa 26.9.2005. Suomessa sarjan ensimmäinen jakso nähtiin joulukuussa 2007. Sarjaa on tuotettu jo 15 kautta.

Lemmen viemää -sarjan tapahtumat keskittyvät Saksan Ylä-Baijerilaiseen hotelli Fürstenhofiin. Jokaisessa kaudessa keskitytään yhden pariskunnan lemmenkiemuroihin erilaisten ihmissuhdedraamojen kautta.

Hyvä sarja jota jaksaa seurata vuodesta toiseen.
minea
Hyvä sarja, joka vie mennessään, välillä jää jaksoja katsomatta, mutta hyvä, kun tulee uusintana joka arkiaamupäivänä subilta.
Sari_Rindell