telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Lemmen viemää (7)imdb-logo4,0

17.04.2019 17.04. klo 15:00
päättyy klo 16:00 // kesto 60 min

Hollywoodin kutsu. Goran hyvästelee Romyn ja Fürstenhofin. Paul luulee Romyn lähteneen Goranin mukaan Hollywoodiin. Kun Paul etsii lohtua naisseurasta, asia ei jää Romylta huomaamatta. Fabien on järkyttynyt kuultuaan Robertilta Valentinan leukemiasta, mutta ei paljasta Valentinalle surunsa syytä. Joukko vandaaleja vierailee panimolla, ja panimosta aiheutuu harmia muutenkin: ostajaehdokas on kyllä valmis ostamaan panimon, mutta alihintaan. Alicia toteaa, että hänen on aika tehdä tärkeä päätös. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lähetykset

Arviot

2.9
(112 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Saksalainen saippuasarja

Lemmen viemää on saksalainen saippuasarja, jonka ensi esitys nähtiin Saksassa 26.9.2005. Suomessa sarjan ensimmäinen jakso nähtiin joulukuussa 2007. Sarjaa on tuotettu jo 15 kautta.

Lemmen viemää -sarjan tapahtumat keskittyvät Saksan Ylä-Baijerilaiseen hotelli Fürstenhofiin. Jokaisessa kaudessa keskitytään yhden pariskunnan lemmenkiemuroihin erilaisten ihmissuhdedraamojen kautta.

Hyvä sarja jota jaksaa seurata vuodesta toiseen.
minea
Hyvä sarja, joka vie mennessään, välillä jää jaksoja katsomatta, mutta hyvä, kun tulee uusintana joka arkiaamupäivänä subilta.
Sari_Rindell