telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Kymppitonni

Eilen 20.10. klo 19:00
päättyy klo 20:00 // kesto 60 min

Kausi 4, jakso 8/12. Kymppitonnissa himoittua finaalipaikkaa havittelemassa ovat Krisse Salminen, Wallu Valpio, urheilulääkäri Pippa Laukka, muusikko Kim Herold ja näyttelijä Mikko Töyssy. Ohjelman juontaa Sheila Snow.

Lähetykset

Arviot

2.7
(14 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Voisiko tämä järjettömyyden jättiläinen lopettaa näiden ohjelmien tuottamisen ja juontamisen, kun esim tulossa taas tämmöistä älykääpiö toosa tv sarjaa jossa ei todellakaan ole minkäänlaista järjenkään häiventä. Jotain järkeä saakeli sentään näihin ohjelmiin. Äly hoi älä jätä.
Sailorman 4 ever
Ihan paras ohjelma
mularju
Yhdyn edellisten arvointien tekijöihin. Juontaja ei ole todellakaan hyvä tässä ohjelmassa. Ohjelma vain oli yksinkertaisesti Riitta Väisäsen aikaan parempi ja asiallisempi, nyt pelkkää pelleilyä ja pellen katsomista tyhmine juttuineen.
Leffatähti
***
japsutin
Pitääkö naispuolisen käyttää alapään kieltä. Menee maku koko ohjelmalta. Onneksi on ilmaisia ulkolaisia satelliittikanavia. Suomen tv ohjelmat ovat alamäessä.
JukkisA
Ikävä Riittaa!
Couchcarrot
Eihän tätä pysty katsoa. Juontaja on aivan kamala isolla K:oolla!
JLD420
bimpelibom kaikkien puppelien ikioma ohjelma.bimpelibomkerran vielä bimbelipom
poikamies
Naurettavaa sekoilua mainoskatkojen kanssa!
Mepis
Mukavaa katseltavaa. Jotkut ottavat täällä kirjoitetuista kommenteista pulttia niin paljon, että alkavat uhkailemaan toisia.
-Thunderdome -