telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Kauniit ja rohkeat (S)imdb-logo3,5

16.04.2019 16.04. klo 17:25
päättyy klo 17:55 // kesto 30 min

Zoe, paljastettu vihollinen. Xander uskoo, että nettisivuille tulleet uhkaukset onkin tehty Emmaa kohtaan. Uhkailijakin on nyt tiedossa. Hän onkin parhaillaan drinkeillä Emman kanssa. Wyatt odottaa samaista henkilöä tekemään kotinsa seinämaalauksen valmiiksi. Hänen ihmistuntemuksensa on pettänyt tälläkin kertaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Lähetykset

Arviot

2.4
(156 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Hieno sarja seuraan sitä edelleen.
Markku64
Tämä on omalla tavallaan tahattoman koominen sarja. Realismista ei tietoakaan. Ylidramatisoitua draamaa.
Massimo
Joskus 1990-luvulla olin koukussa sarjaan. Nyt on mennyt kai jo 2-3 vuotta etten ole seurannut. Näitten vuosien ajan Brooke Logan on käynyt läpi kaikki sarjan miehet - lukuunottamatta omaa poikaansa. Absurdia, että porukka asuu miljoonakaupungissa mutta eivät löydä kumppaniaan muualta kuin ihan omasta pienestä piiristään, jossa sitten kierrätetäänkin perusteellisesti kaikki!
Moonika
ajanhaaskausta
Ylenkatsoja
90-luvulla vielä loistava sarja, johon oli täysin koukussa ja sarjan tapahtumat herättivät suuria tunteita. Nykyään Kauniit ja Rohkeat ovat kuin makunsa ja sitkonsa menettänyt löysä purukumi, josta ei saa enää mitään irti. Juoni pyörii nykyään vain Hopen, Liamin ja Wyattin ympärillä. Katso jakso vuoden välein niin sama kuvio on edelleen menossa.., hoh hoijaa. Gwen ei pahiksena yllä Sheila Carterin tai muiden menneiden hahmojen tasolle. Olen kirjoittanut monta kertaa Mtv:lle palautetta, että kivointa olisi kun kaunarit aloitettaisiin ihan alusta. Tämäkin 30-vuotias 4-vuotiaana sarjaa seuraamaan alkanut ex-kaunari fani voisi lukittautua taas sohvalle kun Sally Ja Stephanie ovat tukkanuokkasilla ja kun leikkelemätön Taylor Ja Brooke taistelevat aidosta oikeasta Ridgestä!
mariehh
Jos oisin Päivi Räsänen oisin kieltänyt tämän sarjan.
Mirettee