Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Big Brother (BB) realitysarja sai Suomen ensi-iltansa vuonna 2005. Sarjaa näytettiin aina vuoteen 2014 asti, jonka jälkeen se jäi viiden vuoden tauolle. Sarjan kotikanava oli Sub. Vuonna 2019 BB teki paluun, mutta esityskanava Jim ja Nelonen.

Ohjelman ideana on laittaa joukko toisilleen tuntemattomia henkilöitä asumaan saman katon alle ja noudattamaan BB-talon sääntöjä - sääntöjä, jotka voivat muuttua milloin tahansa. Asukkaat eivät pääse talon pihaa pidemmälle ja ovat totaalisen irrotettuja ulkomaailmasta. Tässä testataan erilaisin tehtävin ja salakavalin juonin ihmisen sietokykyä olla eristyksissä muusta maailmasta.

Asukkaat äänestävät joka viikko häätöäänestykseen kolme henkilöä, joista katsojat äänestävät suosikkiaan, jota ei halua nähdä häädettävän. Kuka saa vähiten ääniä, häädetään hänet talosta. Viimeinen asukas voittaa kymmenien tuhansien eurojen rahapotin.

2,1

(18 ääntä)

Arviot

Eikö joillain ole muuta tekemistä kuin katsoa kun jotkut teeskentelevät ja tekevät itsestään typeriä. Ja tän p.... takia elokuvatkin siirretty myöhäisemmäksi. Jotkut i..... vielä ostaa lisäkanavia että pystyy kyylää kun toiset makoilee ja syö 😂

Hömppää.

Parasta viihdettä, voittaa helposti selviytyjät ja muut hömppäohjelmat 100-0.

Näytä enemmän arvioita