Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Arrow on yhdysvaltalainen jännitysdraama sarja, joka perustuu DC Comicsin sarjakuvissa esiintyvään sankarihahmoon, Vihreään Nuoleen. Sarjan ovat luoneet Greg Berlanti, Marc Guggenheim ja Andrew Kreisberg. Warner Bros Television on tuottanut sarjaa 3.tuotantokautta ja 4. kausi alkaa Yhdysvalloissa lokakuussa 2015 The CW-kanavalla. Suomessa sarja alkoi vuonna 2013 Sub-kanavalla.

Sarjassa seurataan miljonäärisuvun perijän Oliver Queenin (Stephen Amell) elämää, joka palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn elettyään viisi vuotta ympäri maailmaa. Hän palaa muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta niille, jotka ovat tuhonneet hänen kaupunkiaan. Oliver naamioituu vihreän hupun varjoihin ja aseistautuu jousella, jota käyttää ilmiömäisen taidokkaasti. Kaupungin supersankarista aletaan käyttää nimiä ”kostaja” ja ”huppumies”. Starling Cityn poliisi yrittää etsiä kaupungin uutta ja salaista järjestyksenvalvojaa, mutta päätyy aina lopulta tekemään yhteistyötä vastentahtoisesti.

Sarja on ollut Yhdysvalloissa yleisö- ja arvostelumenestys ja se on palkittu mm. TV Guide Awardilla. Sarjan avausjakso oli myös The CW-kanavan eniten katsottu sarja kolmeen vuoteen. Sarjasta on tehty kaksi spin-off sarjaa, The Flash ja Legends of tomorrow. Molemmat sijoittuvat samaan universumiin Arrow-sarjan kanssa. Suomessa ei ole vielä esitetty kumpaakaan sarjaa.

3,7

(42 ääntä)

Arviot

On annettava tunnustus, parasta mitä on ollut tarjolla!

1- ja 2- kaudet suosikkejani. Niiden jälkeen laatu laskenut. Neljäs kausi oli hyvin huono.

Katsonut kaikki kaudet,mahtava sarja <3

Näytä enemmän arvioita