telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Ampumahiihdon maailmancup

06.12.2018 06.12. klo 11:05
päättyy klo 13:00 // kesto 115 min

Miesten normaalimatkan kilpailu. Selostus Johannes Oikarinen. Pokljuka, Slovenia. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv.

Arviot

3.7
(6 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Mahtavaa penkkiurheilullista ajanvietettä. Sanna-Leena Perunka ja muut selostajat vielä maustavat lähetystä asiantuntevilla puheenvuoroilaan. Kaisa Mäkäräinen joka kisassa jännittävä jokerikortti tuloksena joko mahtava kaisa/hertta-reeti, phimmillaan vain seiskapari tai jotain siltä väliltä! Jännitystä ja menestysmahdollisuuksia koko rahan edestä!
Faktaa!
Ampumahiihto on aivan ykköslaji, ja tietenkin Kaisa, vaikka nyt on ammunta vähä hakusessa. Oikarinen on mukiinmenevä selostaja, huonompiakin on. Asiantuntijan ei pitäisi olla kovin paljoa äänessä, Perunka väliin innostuu liikaa, mutta varmaan on tekemistä pysyä nahoissaan kun eläytyy tapahtumiin.
Rampe56
Ihan hyvät asiansa tuntevat selostajat, tosin, Oikarisella vielä hiukan hiomista. Ovat hiffanneet että ovat näköradiossa, eikä tarvitse olla joka sekunti äänessä niin kuin eräillä kilpailevilla kanavilla, (katsojien aliarviointia).
Stikkan
On ollut hieno katsoa tänä viikonloppuna ampumahiihtoa, kun Sanna-Leena Perunka ei ole ollut pilaamassa niitä typerillä ja naiiveilla kommenteillaan. Ihan oikeasti: hehkutus "loistavasta suorituksesta" jollain sijalla 67. viidellä sakolla on naurettavaa ja koskee tämän Perunkan lisäksi myös muita toimittajia. Oikeasti, joidenkin Olli Hiidensalojen ja Tuomas Grönmanien sijat 97. ja 68. eivät kiinnosta yhtään ketään ja jatkossa kommentoikaa ainoastaan Kaisa Mäkäräisen ja ehkä Mari Ederin suorituksia niin säästymme suuremmalta myötähäpeältä.
Stian
johan on tullut melkosen onneton selostaja ylelle
poikamies