Sokkokokki

Käyttäjien arvio
(103 ääntä)
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.
Sokkokokki
Sokkokokki
UUSI TUOTANTOKAUSI ALKAA. Sokkokokin vappuerikoisessa Putous-voittajat Armi Toivanen ja Riku Nieminen kokkaavat Tommin vappusilliä sekä hyviä munkkeja ja samppanjapirtelöä. Kokkina Tommi Tuominen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
torstai
26.04.2012

Kuvaus

UUSI TUOTANTOKAUSI ALKAA. Sokkokokin vappuerikoisessa Putous-voittajat Armi Toivanen ja Riku Nieminen kokkaavat Tommin vappusilliä sekä hyviä munkkeja ja samppanjapirtelöä. Kokkina Tommi Tuominen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Arvio

Hyvät munkit. Niistä syntyy onnistunut vappumenu. Mutta kun vatkaimen varressa ovat maan hauskimmat sketsisankarit, Putous-voittajat Armi ”Leena Hefner” Toivanen ja Riku ”Munamies” Nieminen, ei lopputuloksesta voi olla täysin varma.

– Tästähän tulee vaarallista, juontaja Maria Sid parahtaa heti alussa.

Sokkokokki palaa ruutuun upouusin jaksoin ja ottaa varaslähdön vappuun. Kokki Tommi Tuovisen loihtima juhlamenu sisältää munkkien lisäksi silliä muusilla ja samppanjapirtelön. Vieraiden lopputulokset ovat näkemisen arvoisia, sillä juomapullot poksahtavat kummassakin keittiössä auki jo ennen sillien kaavintaa ja ruodostusta. Maria myöntää säikähtäneensä jakson aikana varsin monesti.

Voitontahtoa uhkuva Armi sotkee keittiössään suolan ja sokerin, joutuu paniikkiin ja luottaa munankeitossa yleisöön. Armilla on myös hirveän hieno ensikosketus tehosekoittimen kanssa. Riku tekee Munamiehet keittäessään munia ja hämmentyy pinaattien kannoista. Toisen kokin muusipussi kokee kovia ja toinen valmistaa yllättävän lisukkeen.

– Tuosta tulee kyllä kaikkien aikojen taikina, Tommi päivittelee Rikun munkkitaikinaa.

Kumpi mestareista vie voiton? Kokkisarjan uusissa jaksoissa taitojaan testaavat muun muassa Märät säpikkäät Suvi ja Kirste, Duudsonit Jarppi ja HP, Kuunkuiskaajat, Heli Kajo, Jippu, Aku Hirviniemi ja Miss Suomi Sara Chafak.
TERO PALONIEMI

Osallistu keskusteluun

, jotta voit kommentoida ohjelmia.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • timoti00

  timoti00

  Turha juontaja.

  +1
 • Hanja

  Hanja

  Komppaan Jepajepaa. Sarkasmi on vaikea laji ja Syrjänen ei sitä hallitse. Livenä jäbä on itseänsä täynnä oleva ääliö ja ohjelmassakin se tulee esille. Muut kokit ihan yes ja Sidkin siedettävä.

  +1
 • jepajepa

  jepajepa

  Harri Syrjänen on liian äkäinen :S

  --4
 • Labratoria

  Labratoria

  Minulla oli huonot ennakkoluulot, jouduin taas kuitenkin toteamaan luulot vääriksi. Ohjelma on oikeasti mukava ja viihdyttävä. :) Tämä voittaa "ne" normaalit mini ruokaohjelmat (joissa ohjelman kokit) selvästi... Kivat suositukset kaikille! ;)

  +4
 • plat1num81

  plat1num81

  Eipä oo muutakaan tekemistä näin sunnuntaina, samapa tuo on kattoa. :o)

  +0
 • J.A.R.M.I.S

  J.A.R.M.I.S

  Nyt ryssitää oikee kunnolla, ku kaks jotai v*t*n missipissii säheltää;P

  --1
 • tombba82

  tombba82

  Aina vaan huonompia vieraita.

  +0
 • Ryoni

  Ryoni

  Maria Sid joutaisi pois koko ohjelmasta. Samoin tämä ns. "vitsi taustamusiiki" alkaa käydä jo hermoille joka soi vähän väliä vaikkei yleisö taputtaisikaan.. Muuten kyllä ihan katottava ohjelma. Saisivat vielä kieltää yleisöä neuvoasta viereita.