The Walking Dead

// klo 01.50 / maanantai 31.12.2012

2. kausi. Osa 13. Rick ja Carl palaavat maatilalle, mutta sielläkään ei ole enää turvallista. Andrea joutuu selviytymään omillaan.Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.

Käyttäjien kirjoittamat arviot (10)

evilhero
Kirjoittajan arvosana: 5/5

5 kausi on suorastaan upea, yksikään jakso ei ole jättänyt kylmäksi :)

hemmox
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Varmasti maailman paras sarja tällä hetkellä! Mahtava 5. kauden aloitus jakso ei jätä ketään kylmäksi! Päinvastoin! Into piukalla odottaa mainostauon päättymistä ja vielä enemmän odottaa seuraavaa jaksoa! Suosittelen kaikille kauhun ja jännityksen ystäville!

JussiPekka
Kirjoittajan arvosana: 3/5

Seuraan, että selviäisi miten tämä sarja päättyy. Ei ihan viiden tähden sarja vaikka ihan ok onkin. Ero ensimmäiseen ja toiseen kauteen on huikea. Johonkin on hävinnyt selviytymiskappailu tyystin ja etusijalle on tullut hahmojen keskinäisten Kauniit&Rohkeat tyylinen välien selvittely. Kuka muuten edes välittää enää noista Kävelijöistä kun eihän ne ole piiitkäään aikaan tehnyt kenellekkään yhtään mitään.

kamihami
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Täydellinen sarja! <3

MAKK
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Loistava ja viihdyttävä sarja! Kiinnostaa varmasti myös muitakin kuin kyseisen genren ystäviä post-apokalyptisen miljöön, hyvien henkilöhahmojen ja moraalikysymysten johdosta. Vakuuttavan debyyttikauden jälkeinen toinen kausi oli suoraan sanoen heikko, mutta sen jälkeiset kaudet ovat olleet todella mukaansatempaavia.

möttueinari
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Muuten tosi hyvä sarja mutta onko maanantaina uusi jakso ja muut vain uusintoja ettei tarvi varoks nauhottaa kaikkia lähetyksiä.Miksi ei voi olla myös jakson numeroa tai edes nimee?

Harri_Ala-Krekola
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Olis ihan kiva saada tuohon ohjelma kuvaukseen tuotantokausi ja jakson numero...Nyt ei KOSKAAN tiedä mikä jakso menossa.

cannon
Kirjoittajan arvosana: 2/5

Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan.

luckytaa
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Vaikka inhoan zombie ohjelmia niin tämä on paras sarja sitten Lostin ja 24:n.

Zeti
Kirjoittajan arvosana: 1/5

"Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan." TÄYSIN samaa mieltä cannonin kanssa. Ensimmäinen kausi oli hyvä koska siinä ei ollut sitä draamapaskaa. Joskus katsoin myös toisen kauden mutta se oli juuri sellaista shittiä etten seuraavia kausia viitsinyt edes vilkaistakaan. Nyt taas aloin uudelleen katsomaan sarjaa. Eka kausi loistava ja sitten aloin katsomaan tokan kauden ekaa jaksoa ja heti oli niin paljon draamapaskaa. Ei kiitos, minulle The Walking Dead loppuu ensimmäisen kauden viimeiseen jaksoon.

The Walking Dead
2. kausi. Osa 13. Rick ja Carl palaavat maatilalle, mutta sielläkään ei ole enää turvallista. Andrea joutuu selviytymään omillaan.Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.
Käyttäjien arvio
(290 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • TelkkuYllapito

  TelkkuYllapito

  Hei Harri_Ala-Krekola! Ohjelmatiedot tulevat suoraan kanavilta, joten me emme valitettavasti voi tuohon jaksonumeroiden näkyvyyteen vaikuttaa. Kannattaa kuitenkin käydä esittemässä toivomuksesi suoraan kanavalle! Tässä Foxin palautesivuston url: http://www.foxtv.fi/contact

  +0
 • Anchi

  Anchi

  möttueinari, maananantaisin tulee uusia jaksoja!

  --3
 • Hallu

  Hallu

  5-kausi; Oujea nyt on kyllä puolikas timorautiainen bokserissa!

  --3
 • penttijl

  penttijl

  Huh huh, olipa reipas alku vitoskaudelle...

  --2
 • JussiPekka

  JussiPekka

  Kuvaakohan tuo Terminus-kaupunki nyt sitten kaiken päätepistettä vai seikkaileekohan nuo Washingtoniin asti? Tänään sain katottua neljännen loppuun. Ihan mielenkiintosta nähä mitä tuo Terminus pitää sisällään. Toivottavasti ei ole sitä Kuvernööri-huttua mitä oli neljännessä.

  --4
 • ode55

  ode55

  Jes, uusi kausi!

  --3
 • Kraut

  Kraut

  Sarjakuvalle uskollinen? Tämän masentavuustaso on todella kevyttä verrattuna sarjakuvaan jossa sitä masentavuutta tulee tynnyrikaupalla vastaan. Esimerkiksi Rick löytää lopulta Lorin joka synnyttää tytön ja kuolee kuitenkin vankilasta paetessa ja kaatuu tyttövauvan päälle tappaen sen. Rick soittelee sitten vähän väliä kuolleelle vaimolleen mukana kantamallaan lankapuhelimella. Carlista tulee puhdas kylmäverinen tappaja joka mielummin ampuu ja kysyy vasta sitten. Alkuperäisestä porukasta suurin osa on kuollut enemmän tai vähemmän hirveällä tavalla, oli kyseessä sitten kannibaalit, mustasukkaisuus tai puhdas ailahteleva mielenterveys.
  On se sarjakuva miljoona kertaa parempi tähän verrattuna.

  --4
 • Pharao

  Pharao

  Lampaat lampailee eikä ossaa käyttäytyä niinku pitäs oikeasti, vittu