Panttilainaamo

Käyttäjien arvio
(85 ääntä)
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.
Panttilainaamo
Sapelinkalistelua. Tänään panttilainaamoon tarjotaan mm. aitoa intiaanitoteemia sekä USA:n sisällissodan aikaista sapelia. Lisäksi Corey lyö vaarinsa kanssa vedon, joka muuttaa jommankumman työasun vähäksi aikaa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')
02.35
perjantai
21.09.2012

Kuvaus

Sapelinkalistelua. Tänään panttilainaamoon tarjotaan mm. aitoa intiaanitoteemia sekä USA:n sisällissodan aikaista sapelia. Lisäksi Corey lyö vaarinsa kanssa vedon, joka muuttaa jommankumman työasun vähäksi aikaa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')

Osallistu keskusteluun

, jotta voit kommentoida ohjelmia.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • HerraHoo

  HerraHoo

  SARJA ALKAA!!! Uusinnoilla :D

  +0
 • Hobo

  Hobo

  "Oikeastaan aika hyvä reality-sarja. Tämä päähenkilö tietää asioista todella paljon,ja on ilahduttavaa huomata, että jenkitkin ymmärtävät historian päälle."

  Ehkä "päähenkilö" nyt ei luonnostaan tiedä noita juttuja, vaan kyseessä on käsikirjoitettu ohjelma, vaikka tätä realitynä tyrkytetäänkin. Varmastikin osa ohjelmasta on ihan oikeata kaupantekoa ja vääntöä, mutta kyllä noista koomisista tilanteista aika usein näkee, että tilanne on puhtaasti käsikirjoitettu.

  --2
 • weedoctor

  weedoctor

  Joo saa kuvan että Rick olisi kunnon expertti, mutta todennäköisesti otettu selvää asioista ennenkuin alkavat kuvaamaan. Sekin jää hämäämään että mitä noitten asiantuntijoiden arviot maksavat; tuskin ne ihan ilmaiseksikään tulee sinne arvioimaan. Joo Chumlee aina ihan pilvessä :D

  +6
 • TimppaVaan

  TimppaVaan

  Joka ei tätä voi katsoa, liittyköön PikkuKakkosenPostiin, ur.. jotakin.

  --4
 • nettiperuna

  nettiperuna

  vittu näitte kommenttien lukeminen o vaikeeta tän telkun päivittämisen jälkeen

  +0
 • nettiperuna

  nettiperuna

  Rick Harrison ei tiedä noista esineistä yleensä mitään vaan soittaa kaverin arvioimaan, välillä joku onnistuu myymään feikin, esim. kirjan väärennetyllä nimmarilla 13 000 dollarilla. Chumliita aina moititaan kaikesta koska hän ei kuulu Harrisonin perheeseen. Yleensä nää Harrisonit rullaa kaikki (Roll over) persaukiset tavaranmyyjät ja maksaa niille alihintaa kaikesta mitä ostaa. Sarja on melko suosittu ja vegasissa on panttilainaamon edessä pitkät jonot aamuisin. Jenkkien aseet ja pistimet ei vaan meikäläistä kiinnosta , itseä kiinnostaisi kulta ja hopea mutta niitä ei juuri näytetä.

  --1
 • Smulgero

  Smulgero

  Sama jakso kello 20:30 ja kello 22:00.... Hyvä JIM!

  +2
 • askar

  askar

  Ohjelmilla tasoisensa katsojat?!

  --4
 • Pioneer89

  Pioneer89

  On todella mielenkiintoinen sarja. Säikähdin keväällä että sarjan esittäminen loppuu Suomessa. Onneksi JIM tietää mitä tekee.

  +6
 • harlekiini

  harlekiini

  Viihdyttävä sarja, antaa tosin väärän kuvan kulutushyödykkeiden arvosta, koska monen tavaran kohdalla on arvo tällä puolella maailmaa aivan toinen kuin tuolla ameriikassa. Kun väkeä on satoja miljoonia löytyy tavaralle kuin tavaralle keräilijä tai tarvitsija. Kysyntä ja tarjontahan ne arvot määrittelee. Esineiden historia on kuitenkin aina sama maanosasta riippumatta, se on kiinnostavaa kuten nuo dramatisoidut mutta omalla tavallaan poikkeavat tyyppiyksilötkin.