Panttilainaamo

// klo 02.35 / perjantai 21.09.2012

Sapelinkalistelua. Tänään panttilainaamoon tarjotaan mm. aitoa intiaanitoteemia sekä USA:n sisällissodan aikaista sapelia. Lisäksi Corey lyö vaarinsa kanssa vedon, joka muuttaa jommankumman työasun vähäksi aikaa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')

Panttilainaamo
Sapelinkalistelua. Tänään panttilainaamoon tarjotaan mm. aitoa intiaanitoteemia sekä USA:n sisällissodan aikaista sapelia. Lisäksi Corey lyö vaarinsa kanssa vedon, joka muuttaa jommankumman työasun vähäksi aikaa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')
Käyttäjien arvio
(93 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • pacific13

  pacific13

  Uskomaton jakso minulle henkilökohtaisesti. Tuo Les Paulin kitaran omistaa on serkkuni naapuri Los Angelesista jossa itsekkin asuin pitkän. Naapuri esitteli silloin skitaansa ja sain itsekin sitä räpeltää ja pitää kädessä. Tajuin jo silloin millaisesta kapistuksesta on kyse. Silloin hänele oli tarjottu siitä $ 4500 joka silloin olisi antanut esim mahdollisuuden ostaa uusi Amerikkalainen auto tai down payment talosta. Nyt tuolla saamallaan $ 90 000 hän voi ostaa Vegasisa talon. Oli uskomaton Deza View nähdä tutu ja viellä tuo hurja skitta!

  +0
 • HerraHoo

  HerraHoo

  SARJA ALKAA!!! Uusinnoilla :D

  --1
 • GallicStone

  GallicStone

  "Oikeastaan aika hyvä reality-sarja. Tämä päähenkilö tietää asioista todella paljon,ja on ilahduttavaa huomata, että jenkitkin ymmärtävät historian päälle."

  Ehkä "päähenkilö" nyt ei luonnostaan tiedä noita juttuja, vaan kyseessä on käsikirjoitettu ohjelma, vaikka tätä realitynä tyrkytetäänkin. Varmastikin osa ohjelmasta on ihan oikeata kaupantekoa ja vääntöä, mutta kyllä noista koomisista tilanteista aika usein näkee, että tilanne on puhtaasti käsikirjoitettu.

  --3
 • weedoctor

  weedoctor

  Joo saa kuvan että Rick olisi kunnon expertti, mutta todennäköisesti otettu selvää asioista ennenkuin alkavat kuvaamaan. Sekin jää hämäämään että mitä noitten asiantuntijoiden arviot maksavat; tuskin ne ihan ilmaiseksikään tulee sinne arvioimaan. Joo Chumlee aina ihan pilvessä :D

  +6
 • nettiperuna

  nettiperuna

  vittu näitte kommenttien lukeminen o vaikeeta tän telkun päivittämisen jälkeen

  --1
 • nettiperuna

  nettiperuna

  Rick Harrison ei tiedä noista esineistä yleensä mitään vaan soittaa kaverin arvioimaan, välillä joku onnistuu myymään feikin, esim. kirjan väärennetyllä nimmarilla 13 000 dollarilla. Chumliita aina moititaan kaikesta koska hän ei kuulu Harrisonin perheeseen. Yleensä nää Harrisonit rullaa kaikki (Roll over) persaukiset tavaranmyyjät ja maksaa niille alihintaa kaikesta mitä ostaa. Sarja on melko suosittu ja vegasissa on panttilainaamon edessä pitkät jonot aamuisin. Jenkkien aseet ja pistimet ei vaan meikäläistä kiinnosta , itseä kiinnostaisi kulta ja hopea mutta niitä ei juuri näytetä.

  --3
 • Smulgero

  Smulgero

  Sama jakso kello 20:30 ja kello 22:00.... Hyvä JIM!

  +1
 • Pioneer89

  Pioneer89

  On todella mielenkiintoinen sarja. Säikähdin keväällä että sarjan esittäminen loppuu Suomessa. Onneksi JIM tietää mitä tekee.