Matkaoppaat

// klo 19.30 / keskiviikko 04.07.2012

Tamer koittaa saada lentokentälle unohtunutta matkalaukkua Alanyaan ja turistit syyttävät opas-Annikaa bussilla ajamisesta. 2. tuotantokausi. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Käyttäjien kirjoittamat arviot (2)

nakkitakki
Kirjoittajan arvosana: 1/5

Ketä kiinnostaa katsoa Kanarian saarten hiprakassa olevaa matkailijaa jota taluttaa matkaopas?

sohviiz
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Tää on kyl kiva ohjelma! :) Voisi itsekkin lähteä matkaopas maahan joskus :3

Matkaoppaat
Tamer koittaa saada lentokentälle unohtunutta matkalaukkua Alanyaan ja turistit syyttävät opas-Annikaa bussilla ajamisesta. 2. tuotantokausi. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Käyttäjien arvio
(131 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • tapittaja

  tapittaja

  29.9.2014 uskooko tuo nainen oikeasti tuohon "ikuiseen rakkauteen"? Kundihan on puolet nuorempi, puolet pienempi ja muijalta puuttuu hampaita? Ja en ole kateellinen.Todellakaan.

  --1
 • razor

  razor

  Voi räkä mitä tuubaa !

  --2
 • askar

  askar

  Shittiä!

  +0
 • coffeeandtv

  coffeeandtv

  "Kohtuullisen mukavasti asutaan kotonakin". Sitten varataan yhden tähden hotelli Bulgariasta ja lähdetään valittamaan: "kuin keskitysleiri". Ei hyvää päivää näitä ihmisiä!

  +0
 • eeeno

  eeeno

  Eikö tämä voisi jo loppua? Saman toistoa vain. On aika selvää, että aika paljon saa tyhjästä nyhjästä juttua, että saa puolituntisen täyteen edes mainoskatkoineen. Matkakuumetta tämä toki nostaa, eli on aikamoista piilomainontaa.
  Muuten, menisitkö deturin hotelliin, johon ei saisi viedä edes vettä tai pientä välipalaa huoneeseen? Ainakin vesi pitäisi sallia.

  +0
 • anglomux

  anglomux

  vitun rumia suomalaisturisteja

  --1
 • minävain

  minävain

  Ihan kiva että alkaa tämä. Bulgariaversio oli mitätön tähän verrattuna ja käsitteli ainoastaan "itsensä nolaavia suomalaisia" eikä muutenkaan mitenkään kiinnostavia persoonia. Turkkiversiossa oli ainakin ens. osassa niin matkatoimiston elämää, kuin myös eri maiden asiakkaita ja oppaitakin. Huomattavasti paljon hauskempi katsottava.

  --3
 • larina

  larina

  Suomalaiset nolaamassa ittensä maailmalla.

  --2
 • AjaO

  AjaO

  Vähän vilkaisin, mutta eikö tässä matkaoppaissa ole muuta kuin pelkkää tatuointishopeissa käyntejä. Eikö jotain tasoa pitäisi olla?! Menee ihan kuin alamaailman tyyliin koko ohjelma. Nuo tatuoinnithan kuuluvat ihan omaan ohjelmaan, esim. "katutytöt" Huh...huh. On ohjelman taso alhaalla.

  --1
 • JukkisA

  JukkisA

  Amatöörimäistä. Aika tolloa mennä "bikineissä" yrittämään sisään johonkin kirkkoon!! Maalaisjärkeä pitäisi edes olla. Maassa maan tavalla!