Avara luonto: Elävä planeetta

// klo 16.00 / keskiviikko 04.07.2012

4/10. Kalat. Millaisiin nopeuksiin purjekalat ja lentokalat yltävät? Läntisen Tyynenmeren ravintorikkaat vedet kuhisevat elämää, taistelu elintilasta on kuitenkin kovaa ja piilopaikoilla on kysyntää. T:BBC.

Käyttäjien arvio
(65 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • konspiration

  konspiration

  Jos pitää katsella heti kättelyssä punapersepaviaanien yhteisön "mielenkiintoista" laumakäyttätymistä, jonkunlaisena "ihmisen" esiasteena, kääntyy kanava.
  Toki on paljon muitakin, jopa ihmistäkin fiksummin käyttäytyviä lajeja, mutta punapersepaviaanit, jopa ihmiselle hengenvaarallisena yksilöinä (ilman tehopyssyä) oli liian tuhti alku.

  --2
 • iotakap

  iotakap

  Upea sarja tämä Elävä Planeetta, vaikka jo kolmatta(?) kertaa tuleekin. Avara Luonto on legendaarinen, niitä tuli jo lapsena katseltua, ja lauantain kohokohta ohjelmistossa se on edelleen. Jarmo Heikkinen tosiaan loistava lukija näihin, hyviä ovat toki nämä muutkin jotka Avaria Luontoja selostavat.

  +5
 • parpapapa

  parpapapa

  Luonto/tiede dokkarit on parhautta. Yle rules tässä asiassa kyllä. Muuten oikeastaan telkkaria katsokaan.

  +4
 • konspiration

  konspiration

  Hyvä on. Joskus tähän leipiintyi kun piti katsoa joidenkin pussirottien elämää pari kolme jaksollista, mutta näiden tavallisten nisäkkäiden pulmat kiinnostavat. Hyttysriiviöt menkööt vaikka CSI tyyppien piikiin.

  +0
 • imma53

  imma53

  Hyvä että alkaa uudet jaksot, näitä jaksaa seurata loputtomasti. Loistavat kuvaajat ja kerronta.*****

  +2
 • somebodyy

  somebodyy

  @kultainto Myös verkkokauppa.com:ista saa blu-raynä. Hintaa oli muistaakseni noin 50e, ei paha. (mutta suomenkielisiä tekstityksiä ei ole -.-)

  --1
 • TheTramp

  TheTramp

  Uskomattoman kauniita kuvia! HD menee tosiaan vähän hukkaan..

  +5
 • kultainto

  kultainto

  @rannanmies BBC:n sivuilta saa blu-raynä. Tietty ilman suomen kieltä. http://www.bbcshop.com/Science+Nature/Life-Blu-Ray/invt/bbcbd0055