Tarkka-ampujat

// klo 02.30 / keskiviikko 04.07.2012

(16) Terroristijahti. Julesin ja ensihoitaja-Steven treffit keskeytyvät ikävästi, kun läheisestä ravintolasta kuuluu laukauksia. Pariskunta päätyy keskelle panttivankidraamaa, jota johtaa selvästikin hyvin harhainen nuorimies, joka puhuu lakkaamatta terroristeista ja haluaa saada ravintolan omistajan käsiinsä. Mikä on saanut hänet toimimaan näin? (Flashpoint, draama, USA, 2010)

Käyttäjien arvio
(29 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • Cybernautica

  Cybernautica

  Ei mitään uutta; jahdataan syyllistä ja yritetään saada sama syvyys kuin esim. "Ilman Johtolankaa" ja "Todistettavasti Syyllinen" sarjoissa. Enemmän actionia kyllä joten siitä diggaavat varmasti tykästyvät tähän sarjaan, mutta mielestäni tästä puuttuu mm. edellämainittu syvyys sekä sen mukana tuleva tunne. Ookoota taustahälyä yön hiljaisuudessa muuta tehdessä tämä kyllä on.

  +0
 • kariilmari

  kariilmari

  Muuten hyvä sarja, mutta jokainen jakso noudattaa aina samaa kaavaa. Alkaa mennä tylsäksi, kun mitään yllätyksiä ja toimintapläjäyksiä ei ole edes luvassa.

  +1
 • ArskaTehtaalla

  ArskaTehtaalla

  Ampukaa epäiltyä ja todistakaa sitten keinolla millä hyvänsä, että se on syyllinen -sarjoja tämäkin. Nitähän näillä yritetään meille opettaa? Että maailmassa on kolmenlaista jengiä, rikkaita, poliiseja ja sitten niitä joita saa ampua?

  --1