Ihmemies MacGyver

// klo 03.50 / sunnuntai 17.06.2012

(12) Ohjusvarkaat. Kansainväliset varkaat havittelevat armeijan salaista ohjusta. MacGyverin ystävä näkee painajaisen, joka tuntuu merkillisen todelliselta. (MacGyver, toiminta, USA, 1986)

Käyttäjien kirjoittamat arviot (3)

Veli_Turunen
Kirjoittajan arvosana: 1/5

Ei tätä enää vanhemmiten jaksa kattoa,poikasena tämä Mäkki oli ehroton suosikkini,suosittelen poikasille ja tyttösille

Pete87
Kirjoittajan arvosana: 3/5

Muista, kun katsoin lapsena ja ihmettelin miten se keksii kaikkea. Myöhemmin on mielenkiintoista katsoa tieteellisestä näkökulmasta niitä juttuja. Myytinmurtajatkin ovat testanneet toimivatko McGyverin keksinnöt.

Upponalle1954
Kirjoittajan arvosana: 4/5

Kyllä näitä MacGyverin jaksoja jaksaa kattoo vielä uudestaan vuosien jälkeenkin. Niissä tapahtuu koko ajan. Ei oo mitään nynnyjä.

Ihmemies MacGyver
(12) Ohjusvarkaat. Kansainväliset varkaat havittelevat armeijan salaista ohjusta. MacGyverin ystävä näkee painajaisen, joka tuntuu merkillisen todelliselta. (MacGyver, toiminta, USA, 1986)
Käyttäjien arvio
(858 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Abetron

  Abetron

  Erittäin kova jätkä. Sponsored by Victorinox

  --2
 • Seija_Pekkarinen

  Seija_Pekkarinen

  Olen ihmetellyt miksi tämä MacGyver ohjelma tulee yöllä aina eri aikaan? Olis helpompi laittaa ajastimelle. On tosi hyvä sarja vaikka olen katsonut kaikki jaksot vuosia sitten.

  --1
 • Seija_Pekkarinen

  Seija_Pekkarinen

  Ihmettelen vaan miksi tämä Ihmemies MacGyver muutettiin näin myöhään alkavaksi ja joka kerta eri aika. Ei voi laittaa ajastimella. Olen tosi vihainen. Ohjelma takaisin klo 19 alkavaksi.

  --1
 • Seija_Pekkarinen

  Seija_Pekkarinen

  Ihmettelen miksi tämä Ihmemies MacGyver todella hyvä ohjelma muutettiin aamuyön tunneille esitettäväksi? Takaisin samalle paikalle kuin oli aikaisemminkin! Kiitos!!!

  --1
 • JukkisA

  JukkisA

  Maku meni MacGyveriin, kun amerikkalaiseen tapaan kaivetaan vanhoja hautoja ja kuin verta nenästä. Kuka lienee sitten ollut typerä käsikirjoittaja. Natsijuttujen liittäminen tähän ja irvailu niillä on kuin sairasta huumoria. On amerikkalaisilla ollut aiva samaa rotuerottelua, ei edes samoihin busseihin sopinut mennä eikä kouluihin. On kai helppoa irvailla, kun on ns. "voittajavaltio". Kunnia siinä kyllä meni amerikkalaisilta ja kunnioitus. Joku tolkku pitää olla ja osoittaa olevansa kunnioitettava kansa...mutta! Tämä on sellaista, joka ei herätä todella muuta kuin inhoa.

  +4
 • saimonsnoob

  saimonsnoob

  Kyl sitä aikanaan osattiin tehä hyviä ohjelmie katon melkein aina ku tulee telkkarista tämä

  +3
 • ringo1

  ringo1

  On tosi ihme mies, "hitsaa" kampiakselia hopea dollarilla. Hopeaa käytetään kyllä kovajuotoksissa, mutta se ei kestä kampiakselissa

  --4
 • Anjuska276

  Anjuska276

  Paras sarja vaikka on vuosikymmeniä aikaa kun tuli.Tapahtumarikas, kekseliäisyyttäkään unohtamatta. Kaikki jaksot tulee katottua. Kiitos!

  +2
 • AjaO

  AjaO

  Nuo auton ovien sulkemiset aina unohtuu näissä amerikkalaisissa liukuhihnalla tehdyistä elokuvista. Avaimetkin jätetään, kuten 5.3. sarjassa ja niin muuten fiksut kaverit osaavat mennä lankaan, johon ei edes meikä maalainen menisi. Turhaa suun pieksämistä voisi olla vähemmän.