Strömsö

// klo 20.20 / lauantai 16.06.2012

Parhaita paloja kuluneelta vuosikymmeneltä. svenska.yle.fi/stromso

Käyttäjien arvio
(124 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • bman

  bman

  Nyt tämä meni kyllä aivan urheiluohjelmaksi.Ei enää hauska.Tämä saippuankeittäjä ja yrttinainen pois ohjelmasta, liian usein siellä tekemässä aivan olematonta soopaa!

  --3
 • JaLaLa

  JaLaLa

  Voi-Voi. Nyt tuntuu vähän väkisin tehdyltä. Suretti, kun hienot lampunvarjostimet vaihdettiin raasuihin. :(

  +0
 • ArskaTehtaalla

  ArskaTehtaalla

  On tää aika mainio ohjelma, joskaan ei yhtä hyvä kuin alkuaikoina. Loputon koristelu ja kallis fiinistely ärsyttää, lisää sais tulla niitä raksa- ja puutöitä ja luonnon ymmärtämistä ja hyödyntämistä einiin rikkaillekin, että sitten kun joskus saan oman tontin niin katson ensimmäiseen maakuoppasaunaani ohjeet Strömsön DVDltä. Olis mukava tietty, jos osais ruattia paremmin, mutta ainahan näistä joitain sanoja jää takaraivoon siis niillä kerroilla, kun kiinnostaa tarpeeksi.
  Aivoiltaan terve aikuinen oppii muuten yhtä nopeasti kuin lapsi, vaikkapa uutta kieltä, kunhan vaan on motivaatiot kohillaan, on fakta.

  +0
 • bman

  bman

  Aika ihemeellinen tämä "kukkamies", nimi ei nyt tule mieleen. Itseään kehuu, mutta toiselle on vaikea antaa kiitosta, aika noloa! Viimeksi eilisessä ohjelmassa kehui kuinka hänen asetelmansa on niin hieno.

  +1
 • Maini

  Maini

  Varsin kiva puuhasteluohjelma. Itsellä ei aina "mene niinkuin Strömsössä".

  +4
 • bman

  bman

  Mitä ihmettä te tänne sotkette kieliasioita. Kun on kerran alettu: ruotsia on hyvä osata, tiedoksi kaikille pikkurasisteille.l

  --1
 • bman

  bman

  Kyllä on nyt Ellaa nähty ja kuultu aivan riittämiin samoin sitä yrttityttöä, en muista nimeä. Aika jonninjoutavaa touhua kummallakin.