Start!

// klo 00.45 / keskiviikko 13.06.2012

Koeajossa maanteiden jättiläinen, vuoden kuorma-autoksi 2012 valittu Mercede- Benz Actros sekä uudistunut Suzuki Alto. Kotimainen autoiluohjelma.

Käyttäjien arvio
(227 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • MikkoItkonen

  MikkoItkonen

  Jos isokoinen toimittaja ei mahdu auton takapenkille (niin että siellä olisi miellyttävää matkustaa) kunnolla, niin tämän ohjelmaformaatin mukaista on asiasta informoida. Aivan kuten myös siitä onko tavaratila helposti lastattava, avattava ja kuinka tilava se on. Eli mielestäni mahtuuko autoon toimittaja tai toimittajan golfbag ei ole mieltymyskysymys vaan sitä kylmää faktaa siitä mitä sihen koslaan mahtuu. On erittäin asiallista että autosta esitellään muutakin kun ohjaamo ja konehuone. Tätä ohjelmaa ei varmaankaan ole suunniteltu kilpailemaan viihdearvoiltaan hieman erilaisten auto-ohjelmien kanssa. Itse seuraan näitä kaikkia auto- ja tekniikkaohjelmia, mutta en juurikaan vertaile niiden paremmuutta. Erilaisiahan ne ovat kun eri toimittajat ja tuotantoryhmät niitä tekevät. Onneksi :)

  +1
 • Miikkulainen

  Miikkulainen

  Tää kolmemetrinen aijä naukuu joka jaksossa kun ei mahdu istumaan mihinkään autoon, lailla pitäisi tälläinen toimittajan mieltymykseen perustuva arviointi kieltää, nämä kehut ja miinukset ei perustu mihinkään faktaan pelkästään mieltymyksiin.

  --2
 • kariilmari

  kariilmari

  Start on kyllä tylsin automakasiini mitä tiedän. Jos vertaa vaikka Teknariin, Ajoneuvokseen tai Top Geariin, niin eroa on valovuosi. Budjetti on pieni, mutta voi asiat silti tehdä hauskemmin ja kiinnostavammin. Edes silloin kun alle saadaan urheilullinen auto, ei osata repäistä siitä mitään, vaan ajellaan jossain Vantaan rajalla neljääkymppiä ja jutellaan ilmeettömästi niitä näitä, että onpa kiva peli tää. Ihme, että tätä pidetään ohjelmistossa jatkuvasti.

  +0
 • J-P_Pietarinen

  J-P_Pietarinen

  Ja on tämä kyllä uskomatonta, että auto-ohjelmaa uusitaan neljän vuoden päästä. Ymmärrän sen ohjelmissa missä ei jotain tekniikkaa/teknologiaa käsitellä.

  +6
 • Flash7

  Flash7

  Onpa hyvinsyöneen oloinen tuo juontajapoika.

  +3
 • Lemmy

  Lemmy

  Kannattaa laittaa kaks metrinen 120kg sälli koeajamaan keskikoon autoja. Totta helvetissä sinne takapenkille ei mahdu ja pää hipoo kattoa. Muutenkin ko."toimittajan" jutut ovat aikas erikoisia: "Alavääntö on huono ja tehoa tulee vasta kovemmilla kierroksilla, mutta moottori on erittäin hyvä, ei mitään valittamista." (A-sarjan mersu)

  +2
 • harlekiini

  harlekiini

  Start esittelee normikuluttajan saatavissa olevia kulkuneuvoja, se on hyvä. Ne vain ovat jo käytettyjä ajoneuvoja, jaksot lienevät 4-5 vuotta vanhoja. Ohjelma palveleekin paremmin käytetyn etsijää. Pappa-Petsku menettelee, muut sällit ovat kovin kankeakielisiä, jollain tapaa lapsekkaita ja epäuskottavia. Onneksi on Teknari.

  +5
 • Potta

  Potta

  "Surullista, että ohjelmassa esitellään parhaillaan Camaroa ja Dodgea, ja ajellaan samalla kahtakymppiä jollain kyläteillä."


  Heh totta, mutta kun radalle meno maksaa ja halpisohjelmalla ei ole varaa.