Pulmuset

// klo 23.45 / tiistai 12.06.2012

Aika kultaa muistot. Al ja Peggy lähtevät lapsenvahdiksi pestautuneen Kellyn tieltä naapuriin viettämään elokuvailtaa. Ilta tuo nostalgisia ajatuksia yhden jos toisenkin mieleen. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (22')

Käyttäjien arvio
(361 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • frostinen

  frostinen

  Peggyn pimppi on limainen ja Al lähtee baariin.

  --1
 • Lassi_Hosike

  Lassi_Hosike

  Al ja Peggy Bundyssä on todellista karismaa! Muu joukko täydentää mainiosti.

  +3
 • AjaO

  AjaO

  Mitä järkeä oli muuttaa Pulmuset nyt puoli tuntia aiemmaksi. Kun ennen ja jälkeen tulee roskasarjoja ei kanavaa voi jatkuvasti pitää auki ja nyt jäi sitten näkemättä huippusarja!

  --1
 • JukkAH

  JukkAH


  Al tivasi Pegiltä mihin tämä oli tuhlannut 5000$:
  Do you remember the time when you wanted to juice? I bought you a juice - and the coat for me. The second time you wanted food, and I bought you a bucket of chicken - and the coat for my mom." Suomennos oli: Ostin sinulle mehua ja itselleni kokista - - Ostin sinulle kanaa ja äidilleni kokista.
  Parilla "kokiksellahan" se 5000 taalaa kuluukin.

  +0
 • AjaO

  AjaO

  Kolmas kivi on tuskaista katsottavaa, tämä Al ja Punapää ovat klassikkoja ja katsoisi vaikka kuinka monta kertaa.

  +7
 • JukkisA

  JukkisA

  Tunnari on oikeassa. Tämä on onnistunut sarja ja paljon on tehty roskasarjoja tämän jälkeen, joitten aikana en ole kertaakaan nauranut. Toista on siis tämä Al perheensä kanssa. Pulmusia ennen tulee pari jotain roskasarjaa ja sen ajaksi on pakko kääntää aina kanava.

  +6
 • MehukastaMelonia

  MehukastaMelonia

  Loistava sarja. Mahtavaa iskevää huumoria. Kukaan ei säästy pilkalta, ei edes perheeenjäsenet. Al on huikea. Kertoo hienosti elämästä Jenkkilässä esikaupunkialueella. Vaikka suomalaiset katsovat mieluummin jotain suomalaisia juntteja viliseviä "tosi tv" ohjelmia, tulee paras viihde valtameren takaa, ei epäilystäkään. Pulmuset ja Simpsonit etunenässä.


  Mitä tämän sarjan vihaajille voisin sanoa, minusta tämänkaltainen huumori ei sovi ihmisill, jotka ottavat kaiken tosissaan ja katsovat telkkaria suu mutrussa. Ei millään pahalla toki, arvostan kaikkia mielipiteitä.

  +6
 • Tunnari

  Tunnari

  "Mitäs se Tunari oikein kipuilee siellä? Joku Beavis ja Butthead on tähän sontaan verrattuna korkeakulttuuria." Sinun korkeakulttuuriasi lienee Hesen roskaruoka ja Beavis & Butthead.