Suomen kaamein kämppä

// klo 22.05 / tiistai 12.06.2012

Olohuoneelle tyylikäs ilme. Teuvo Loman loihtii kuluneesta olohuoneesta modernin tilan. Hienopuuseppä Kaj Leino luo tilaan jotain persoonallista. Ohjelman juontaa Lola Wallinkoski.

Suomen kaamein kämppä
Olohuoneelle tyylikäs ilme. Teuvo Loman loihtii kuluneesta olohuoneesta modernin tilan. Hienopuuseppä Kaj Leino luo tilaan jotain persoonallista. Ohjelman juontaa Lola Wallinkoski.
Käyttäjien arvio
(53 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Homoshaisse

  Homoshaisse

  Tää on niin paskaa.. oikeesti paskaahan tässä ohjelmassa kuvataan.. talot täynnä paskaa!!!!!

  +1
 • kattiraitti

  kattiraitti

  Osallistujat tosiaan usein sekoittavat remontti- ja siivoustarpeen. En kehtaisi ikinä laittaa omaa kämppääni tarjolle noin sikasekaisin, vaikka se sitä usein onkin, vaan toki siivoaisin ensin, että remppatarve näkyisi selvästi. Tosin pidän tämän henk.koht. häpeän ihan itselläni, sellainen julkisuus ei kiinnosta. Enkä uskaltaisi päästää Teuvoa sisustamaan, tyylini on aivan toinen.

  Mutta täytyy myöntää, että tavallaan pidän Teuvon persoonasta, vaikka härski onkin, tuollaista luonnollista hulluutta ja lapsenomaisuutta ei usein näe ;). Tämä uusi puuseppä on lähes yhtä kreisi hänkin :). Erilaisuus kunniaan.

  +2
 • jorkku

  jorkku

  Uusavuttomat nuoret naiset jotka eivät osaa siivota tai pariskunnat jotka eivät tiedä että vaatekaappeja saa kaupasta niin näiden kämppää mennään tuunaamaan,olis kiva nähdä miltä ne näyttää puolen vuoden päästä,onko vaatteet taas lattialla,siis apuva !

  --2
 • -Jane-

  -Jane-

  Olen HillaMarjan kanssa täysin samaa mieltä, Teuvolla on mahtava huumori. Kovan luokan sisustusammattilainen pistää itsensä likoon mennen tullen. Ei ole mies kusipäisyydellä pilattu, onneksi. Ovat tosiaan Uolevin kanssa sen sortin huumoripläjäys, että joka jaksossa saa ääneen nauraa kun näitä miehiä kuuntelee. Tilannekomiikkaa parhaimmillaan. Sääli heitä, jotka vain omien ennakkoluulojensa takia jättävät tämän ohjelman katsomatta.

  --1
 • HillaMarja

  HillaMarja

  Viihdyttävää arkiseen iltaan. Teuvolla on hyviä ideoita ja mahtava huumori. Uolevi on taidokas puuseppä. Mutta kun tuon kaksikon laittaa samaan huoneeseen..huhuh,ehkä tuohon energiasinkoiluun tottuu. Lola parka :)

  +1
 • -Jane-

  -Jane-

  Mukavaa katseltavaahan tämä on. Ei väkivaltaa, pornoa eikä päihteiden käyttöä. Tykkään myös katsoa miten huoneet muuttuvat ja saada ohessa itsekin vinkkejä kodin mahdollisiin muutostöihin.

  --2
 • poutros

  poutros

  mitä kaameeta nois on, olis itellä ees noinki siisti kämppä
  täs on 60 luvun alkuperäiset värit ja kalusteet