Taivaan pilarit

// klo 21.00 / tiistai 12.06.2012

Lunastus. Aliena ryhtyy hankkimaan varoja Richardin ritarisäätyä varten. Priori Philipillä ja Williamilla on riita oikeuksista kivilouhimoon. Kuningas käy katsomassa katedraalin rakentamista, mutta pakenee paniikissa.

Käyttäjien arvio
(21 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • Sukmaidik

  Sukmaidik

  Jaa että muka koukuttava tunnelma ja tunteita katsojissa? Joo-o, ehkä salkkaria seuraaville mutta ei tällä mitään tekemistä ole laadun kanssa. Yllätys on että sarja on vuodelta 2010, sen verran tökeröltä cgi näyttää

  --4
 • KelaaTotaHei

  KelaaTotaHei

  Ei tee oikeutta sarjalle sana "mukiinmenevä"ja hyvikset ketä luuli alussa keskushahmoiksi olivatkin sitä vain väliaikaisesti joten ei ole ennaltaarvattava kuten hellakopteri väittää.
  Jo käsikirjoituksesta lähtien tämä on huipputasoa silloinkin kun vertaa kanavien elokuviin yleensä, ja elokuviin tätäkin on parempi verrata kuin sarjoihin. Kallis on ollut tuottaa. Huippunäyttelijät suoriutuvat tehtävässään luoda koukuttava tunnelma ja tunteita katsojissa. CGI:täkin on käytetty pitkän lantin edestä, oikeista seteistä, puvustosta jne.jne. puhumattakaan.
  Tämä on esimerkki siitä mitä kaikkien sarjojen tai elokuvien tulisi draama-/jännitysgenreissä tavoitella(jos rahaa siihen on).

  +5
 • hellakopteri

  hellakopteri

  Keskiaikaista vehkeilyä ja juonittelua, mutta hyvä taitaa voittaa, joten vähän yllätyksetöntä. Tuttuja brittinäyttelijöitä, mutta ovat luontevampia tästä päivästä kertovissa sarjoissa. Ihan mukiinmenevää vaihtelua tv-sarjatarjontaan kuitenkin tämäkin.