Huvila & Huussi

// klo 20.00 / tiistai 12.06.2012

Kokonaisvaltaisen muutoksen kohteena on mökki joka on rapistuneisutensa vuoksi jäänyt pelkäksi varastoksi . Mökissä remontoidaan tuvan lisäksi sauna. Anita tuo mökkiin 60-luvun tuulahduksia ja Meri-Tuuli valmistaa grillissä härän sisäfileitä. 5. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Huvila & Huussi
Kokonaisvaltaisen muutoksen kohteena on mökki joka on rapistuneisutensa vuoksi jäänyt pelkäksi varastoksi . Mökissä remontoidaan tuvan lisäksi sauna. Anita tuo mökkiin 60-luvun tuulahduksia ja Meri-Tuuli valmistaa grillissä härän sisäfileitä. 5. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Käyttäjien arvio
(127 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • katjabloigu

  katjabloigu

  15.8-jaksossa Erkki ja Leena :) Oliks ne noi, jotka kohtas Popedan showssa? Hauska

  --1
 • Lahoterassista

  Lahoterassista

  Taas jättimoka - yleisin! Terassi nostettu puuseinän sivulle...tuloksena takuuvarma kosteusvaurio! Asuntomessuilla ja kaikialla missä terasseja rakennetaan himona niin sama tulos! Telkkuohjelman pitäis varoittaa tästä yleisimmästä virheesta!!!

  --4
 • Reijo_Ketola

  Reijo_Ketola

  Huvila & Huussi on tosi hyvä ohjelma niinkauan siihen ei tule se kalju, lätsäpäinen mammanpoika leikkimään suunnittelijaa, kun raukka Ei osaa mitään. Mutta heti kun tämä alkuperäinen (en nyt muista nimeä.) naissuunniteja tekee hommat alusta loppuun niin kyllä kelpaa katsella ja ihailla hänen töitään ! Se nelivuotiaan tasolla oleva lätsä poju vain pilaa hyvän ohjelman !

  --2
 • the_nomad

  the_nomad

  Haluaisin tutustua "lähemmin" tuohon ihkuun matureen suunnittelijanaiseen ;P Hyvä ohjelma, ehkä vähän liikaa jankkaamista mutta silti katsottava...

  --3
 • henkkatampere

  henkkatampere

  -Mitä mieltä on mennä mökille, jossa on kaikki kaupungin mukavuudet? Ihmiset on aivan täysin vieraantuneet luonnosta, koska tekevät nurmikenttiä mökeillekin, että saavat sitten niitä leikata päällä istuttavilla minitraktoreilla. Mustikanvarpuja ei tervitse leikkailla ja ovat paljon nätimpiäkin.. Itsellä on sen verran nykyaikaa mökissä, että asensin aurinkosähkö järjestelmän. Ei edes Vattenvall sitten pääse häiritsemään enää, kun katkottiin niiden piuhat pois. :-) Ulko huussi on tietenkin ja puuhella..

  --2
 • antti11

  antti11

  En voi ymmärtää suunnittelijoita tässä Vapun pihan suunnittelussa. Lyhyesti:
  - kysessä on kesämökki ja kuitenkin piha on kuin omakotitalon piha
  - piha vaatii koko kesän ajan jokapäiväistä hoitoa, nurmikon leikkuu,lehdet ja koivun siemenet käytävillä ja terasseilla.
  - kaikkien kasvien kastelua ja hoitoa
  -sadessäällä mihin pannaan mahtava pyöreä tuoli kaikkine tyynyineen
  - pöytä ja tuolit likoavat myös sateesssa
  -taitava suunnittelija tekisi kesämökille pihan, joka on helppohoitonen
  - tämä suunnitelma on aivan käsittämätön

  +0
 • Aktiivinen

  Aktiivinen

  On käsittämätöntä, että tuo Pimiä pulpahtelee pintaan ohjelmassa kuin ohjelmässa.....MIKSI? Maksukanavat tekevät diilin vuosi tasolla, maksamme tämän vuodessa, kun osallistut kaikkiin mihin pyydämme....Miksei ohjelmassa kerrota mitä remotti olisi normi ihmiselle tullut maksamaan. 3 kaivuria pihalla yms...normi remontitkin hinnaltaan ohjelman varustuksella luokkaa 25-45 000 €....

  --2
 • kirtikko

  kirtikko

  Maksaako tuo Pimiä kaikki omasta pusista mitä pihalla tehdään, vai meneekö ohjelman tekijän piikkiin. Olisi kiva, että näistäkin kerrottaisiin hieman jotain .

  +0
 • leiluska

  leiluska

  Pidän Huvila ja Huussi ohjelmasta. Mutta kerta katsomisessa riittää. Ja uusinta jos tulee niin voisi olle vähän pitempi väli kun seuraavana päivänä.

  --2
 • rappis

  rappis

  Kellä paljon on, sille lisää annetaan, miksi? Antakaa joskus köyhälle mökinmummulle.