Antiikkia, antiikkia

// klo 16.25 / tiistai 12.06.2012

Taiteenkeräämisestä on tullut elämäntapa Harri Silanderille. Tuija, Johanna ja Hans jatkavat arviointeja Runnilla, jossa arvioidaan muun muassa Tapio Wirkkalan designia ja Oki Räisäsen maalaus. Uusinta.

Käyttäjien arvio
(134 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • katsoja99

  katsoja99

  Tottakai kiinnostaa paikoistakin kerrotut tarinat, sekin voi olla syy ohjelman katsomiseen. Huutokauppaohjelmia katsokoon ne, joita ei "löpinät,tarinat ja romut" miellytä.

  +0
 • ritsa1959

  ritsa1959

  Ihan kiva ohjelma muuten mutta ne välilöpinät vois jättää vähän vähemmälle ja perehtyä itse asiaan eli arvioitavaan tuotteeseen ja ketä kiinnostaa ne kustakin paikasta kerrottavat tarinat evvk

  --3
 • mtr100

  mtr100

  Onhan tässä joskus ollu pari kiinnostavaa esinettä esillä,mutta pääsääntöisesti kaikkee romua.

  --4
 • harlekiini

  harlekiini

  YLEn parhaimmistoa, tiedonjanoisen ja oppimishaluisen aarreaitta! Nykyiset juontajat miellyttäviä ja Johanna aivan loistava! Hän olisi kelvollinen juontamaan lähes mitä tahansa lifestyle-ohjelmaa ja paljon muutakin. Kertoo arvioitavista esineistä ja arviointipaikan historiasta todella innostavasti ja eläytyen. Persoonallinen tuttavuus! :) Toivottavasti ohjelman pitkä historia saa vielä pitkän jatkonkin!

  +2
 • Miikkulainen

  Miikkulainen

  Mikäs se puukko juttu oli arvostelija ei tiennyt mitään, puukkojen omistaja määritteli puukkojen rahalliset arvot itse,pohjanoteeraus.

  --4
 • Miikkulainen

  Miikkulainen

  Mikä kumma saa ihmiset maksamaa vanhasta romusta itsensä kipeiksi, tosin ohjelmassa esiteltävät esineet on jostain kumman syystä aina saatu pilkka hinnalla, vai onko ohjemasta karsittu ne pois jotka ovat tehneet elämänsä munauksen, elikkä maksaneet jostain roskasta itsensä kipeiksi.

  --3
 • Silenoz83

  Silenoz83

  Natinkia, natinkia.