Dieetit vaihtoon!

// klo 16.00 / tiistai 12.06.2012

Energiaa vanhemmuuteen. Brittiläisessä realitysarjassa lääkäri Christian Jessen ottaa joka jaksossa ohjaukseensa kaksi ihmistä, joista toinen on ylilihava ja toinen sairaalloisen laiha. Voivatko nämä ongelmasyöjät oppia toisiltaan jotain kokeilemalla toistensa syömätapoja ja löytää kultaisen keskitien terveelliseen ruokavalioon? Tällä kertaa ruokavalioita vaihtavat leivonnaisilla ja voileivillä herkutteleva Tracey ja kahvilla ja suklaapatukoilla elävä Colin. Traceyn rasvaiset ruokatottumukset ovat lihottaneet hänet vaarallisiin mittoihin, kun taas oikeita aterioita välttelevä Colin on alipainoinen ja aina väsynyt. Kumpikin haluaa tervehtyä ollakseen parempi vanhempi lapsilleen. Lisäksi journalisti Anna Richardson testaa spinningiä ja ihmettelee, missä Los Angelesin ylipainoiset asukkaat oikein piileskelevät.

Käyttäjien arvio
(85 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • 2
 • Silenoz83

  Silenoz83

  Mikä meni vikaan jos 18-vuotias painaa 300 kiloa.

  +0
 • m.nauha

  m.nauha

  Pointti on tietenkin se, että täytyy syödä terveellisesti. Kumpikaan ääripää ei oo hyvä.

  --2
 • Sookie

  Sookie

  Sarjalla on mielestäni sinänsä ihan hyvä idea. Itseäni kuitenkin hieman epäilyttää, että mahtaneeko esimerkiksi anorektisen laihat todella oppia syömisestään jotain, vai tuleeko heille entistä suurempi pelko lihomisesta nähtyään vastaparinsa koon ja syömistottumukset. Lisäksi olisi ihan mukava tietää, että minkälaiset dieetit osallistujille sitten lopulta laaditaan, koska tällä konseptilla ohjelmalla vaan lähinnä mässäillään nyt ihmisten liikalihavuudella ja -laihuudella. Niin niin, viihdettä, viihdettä, mutta itse en ohjelmasta oikein perusta. Lisäksi "lääkäri Christian Jessen" on jotenkin niin vastenmielisen kuminaamainen, etten senkään vuoksi pysty ohjelmaa katsomaan.

  +3
 • Fayan

  Fayan

  "On kyllä järjetöntä, että he vaihtavat dieettejään keskenään, kun molemmat syövät epäterveellisesti. Mutta viihdettähän tämä on."
  "se nyt on aivan väärin että jos on painoa enemmän niin lakataan syömästä melkeen kokonaan. eipä taida tämänkään ohjelman asiantuntijat aivan perillä olla asioista."

  Hiton idiootit. Sarjan tarkoituksena on ehkä näyttää näille henkilöille kuinka paljon/vähän he syövät? Lihava näkee että toinen ei pysty edes syömään puolia lautaselta ja laiha näkee että toinen saa olla nälissään. Näin tajuavat että omat ruokailutavat ovat pielessä ja lopussa heille tehdään omat ruokailusuunnitelmat.
  Ette taida TE olla ihan perillä asioista kun ette edes tällaista itse tajua. Piti oikein kirjautua tän viestin takia.
  ps. sarjalla hyvä idea!

  +3
 • Labratoria

  Labratoria

  Oikein mielenkiintoinen sarja, syödyt ruuatkin näytetään hyvin yksityiskohtaisesti. Ohjelma on suositeltavan hyvä! :)

  +12
 • MicroSoftis

  MicroSoftis

  Kuka vaihtais mun kanssa diettiä? Syön vaan karkkia koko ajan yhyy.

  +6
 • orange

  orange

  Ohjelma on mitä on mutta jatkoooooooosa ei voi kirjoittaa noin niinkuin gamakatzu vaan näin:jatkoviivaosa...hähä nykynuorille on helppo vittuilla kun ne eivät osaa kirjoittaa suomea!

  +7
 • natalia04

  natalia04

  On kyllä järjetöntä, että he vaihtavat dieettejään keskenään, kun molemmat syövät epäterveellisesti. Mutta viihdettähän tämä on.

  +3
 • Silenoz83

  Silenoz83

  se nyt on aivan väärin että jos on painoa enemmän niin lakataan syömästä melkeen kokonaan. eipä taida tämänkään ohjelman asiantuntijat aivan perillä olla asioista.