Murhavaisto

// klo 02.40 / sunnuntai 06.05.2012

Kuin tuhka tuuleen. Kahden lapsen isä ja arvostettu tutkija Jim Donnelly katosi jälkiä jättämättä työpaikaltaan vuonna 2004. Vaimo Tracey toivoo meedioiden ratkaisevan arvoituksen. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Käyttäjien arvio
(10 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • konspiration

  konspiration

  Tää on niin skeidaa kamaa että olisi pysynyt vaan niissä maissa missä tehtiinkin.

  +2
 • AjaO

  AjaO

  Aihe on kiinnostava. Kuitenkin jatkuvat tehosteet ja kertaukset tekevät tästä sen vaikutelman, että raha on tärkeämpi kuin murhan ratkaisu. Sitähän ei kertaakaan ole tullut. On jopa kaivettu vainajaa maasta, mutta ei ole löytynytkään. Eli ei ainuttakaan loppuun asti vakuuttavaa kertomusta. Joka elokuvalla ja dokumentilla on jokinlainen päätös, mutta näille ei ole. Miksi näitä verellä roiskimisia on tehty elokuviin tehosteiksi?...kuten niin paljon muuta, mihin on uhrattu aikaa ja rahaa? Tuskin saamme myöhemminkään mitään ratkaisuja, olen aika varma. Nämä mediot tekevät myös show-bisnestä eikä n. 4000 euron 6 päivän kurssi ole mielestäni halpa.

  +2
 • cherry79

  cherry79

  juu, muuten ihan kiva, mutta mitään ei ole selvinnyt näissä jaksoissa,,,jote ajanhukkaa....kun ei mitään todisteita löydy näitten meedioitten kykyjen takaamiseksi...enemmän tosiaan kiinnostas kuinka moni juttu on näitten avulla ratkennut mutta tuskinpa yksisään,,

  +2
 • JukkisA

  JukkisA

  Paikallaan polkemista eikä mitään selviä,tehdäänkö tässä vain rahaa vanhoilla rikoksilla. Meedio arveli uhrin köytetyn,minä arvelin,että oli nippuside...minä olin oikeassa.Olisiko minusta parempi arvailija?