Tartu Mikkiin

// klo 10.30 / lauantai 05.05.2012

Kisaamassa legendaariset CatCatin siskokset Virpi ja Katja Kätkä sekä nuoret tanssikansan suosikit, Hurman Jarno Ollikainen ja Sinitaivaan Juha-Matti Ahola. Sami Hintsanen ja Tartu Mikkiin -orkesteri tahdittavat menoa.

Käyttäjien arvio
(414 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • tatu28

  tatu28

  tää on ihan paras kaikilla on tosi hyvä ääni!

  --3
 • tatu28

  tatu28

  tää on mun lemppariohjelma näillä kisaajoilla on tosi hyvä ääni tää on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  --3
 • Hellen69

  Hellen69

  Laulajien taidot ja ääniala tulevat hyvin esille, elleivät ole hissukseen koko kilpailun. Hyvä ohjelma voisi olla pidempikin, jotta huiput voisi esittää pidempiä laina biisejä.

  --4
 • Hellen69

  Hellen69

  Laulajien taidot ja ääniala tulevat hyvin esille, elleivät ole hissukseen koko kilpailun. Hyvä ohjelma voisi olla pidempikin, jotta huiput voisi esittää pidempiä laina biisejä.

  --1
 • meislaaki

  meislaaki

  raunimarjaleena: Onhan Suomessa artisteja vaikka kuinka, mutta eri asia on se, että ketkä suostuvat tämmöiseen lähteä itseään munaamaan. Ei niitä tuosta vaan "valita".

  --2
 • raunimarjaleena

  raunimarjaleena

  Jos Bumtsibum oli mummo-ohjelma niin mikä on nyt? Sekö on reilua, että kaikki musiikkiohjelmat suunnataan nuorille? Meitä mummojahan on sentään eläkepommiksi asti. Ja ihan oikeasti Tartu mikkiin-ohjelmassa on toisinaan hyvin eri tasoisia artisteja (esim, Muska/Mari Rantasila, että lopetan katsomisen usein kesken. Neuvoksi myös tangokuningas-laulajiin suivaantuneelle; ÄLÄ KATSO! Mummona kaipaan todella laadukkaita musiikki-ohjelmia TV:en, Suomessa on kyllä mistä valita laadukkaita artisteja. Rima ylemmäs tuottajat!

  --2
 • kokki95

  kokki95

  ai tämä tuplarattijuoppo saa edelleen täällä hillua....-5 tähteä... muutenkin aivan paska ohjelma.

  --3
 • Jubina

  Jubina

  Valitan, mutta kun kuuntelee Tartu Mikkiin -ohjelmaa uusintoina kyllä Mikon bändi lyö kuusi - muna tämän Kontun kokoonpanon. Siis EI lisää porukkaa sieltä teatterin puolelta. Teatterissa on kaikki hitusen kompromissija - musiikkikin.