Tartu Mikkiin

Käyttäjien arvio
(413 ääntä)
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.
10.30
lauantai
05.05.2012

Kuvaus

Kisaamassa legendaariset CatCatin siskokset Virpi ja Katja Kätkä sekä nuoret tanssikansan suosikit, Hurman Jarno Ollikainen ja Sinitaivaan Juha-Matti Ahola. Sami Hintsanen ja Tartu Mikkiin -orkesteri tahdittavat menoa.

Osallistu keskusteluun

, jotta voit kommentoida ohjelmia.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • tatu28

  tatu28

  tää on ihan paras kaikilla on tosi hyvä ääni!

  --1
 • tatu28

  tatu28

  tää on mun lemppariohjelma näillä kisaajoilla on tosi hyvä ääni tää on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  --1
 • annrie

  annrie

  Miksi tuon Korisevan piti pilata hyvä ohjelma? edelleenkin kikattaa kuin pikkutyttö..pitäis jo alkaa käyttäyttyä aikuisen naisen tyyliin...

  --4
 • Hellen69

  Hellen69

  Laulajien taidot ja ääniala tulevat hyvin esille, elleivät ole hissukseen koko kilpailun. Hyvä ohjelma voisi olla pidempikin, jotta huiput voisi esittää pidempiä laina biisejä.

  --3
 • meislaaki

  meislaaki

  raunimarjaleena: Onhan Suomessa artisteja vaikka kuinka, mutta eri asia on se, että ketkä suostuvat tämmöiseen lähteä itseään munaamaan. Ei niitä tuosta vaan "valita".

  --2
 • raunimarjaleena

  raunimarjaleena

  Jos Bumtsibum oli mummo-ohjelma niin mikä on nyt? Sekö on reilua, että kaikki musiikkiohjelmat suunnataan nuorille? Meitä mummojahan on sentään eläkepommiksi asti. Ja ihan oikeasti Tartu mikkiin-ohjelmassa on toisinaan hyvin eri tasoisia artisteja (esim, Muska/Mari Rantasila, että lopetan katsomisen usein kesken. Neuvoksi myös tangokuningas-laulajiin suivaantuneelle; ÄLÄ KATSO! Mummona kaipaan todella laadukkaita musiikki-ohjelmia TV:en, Suomessa on kyllä mistä valita laadukkaita artisteja. Rima ylemmäs tuottajat!

  --2
 • kokki95

  kokki95

  ai tämä tuplarattijuoppo saa edelleen täällä hillua....-5 tähteä... muutenkin aivan paska ohjelma.

  --3
 • Jubina

  Jubina

  Valitan, mutta kun kuuntelee Tartu Mikkiin -ohjelmaa uusintoina kyllä Mikon bändi lyö kuusi - muna tämän Kontun kokoonpanon. Siis EI lisää porukkaa sieltä teatterin puolelta. Teatterissa on kaikki hitusen kompromissija - musiikkikin.