Tartu Mikkiin

// klo 10.30 / lauantai 05.05.2012

Kisaamassa legendaariset CatCatin siskokset Virpi ja Katja Kätkä sekä nuoret tanssikansan suosikit, Hurman Jarno Ollikainen ja Sinitaivaan Juha-Matti Ahola. Sami Hintsanen ja Tartu Mikkiin -orkesteri tahdittavat menoa.

Käyttäjien kirjoittamat arviot (1)

MUARI
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Todella hyvä ohjelma ei näitä musiikkiohjelmia tule yhtään liikaa päin vastoin, jotka sopivat myös aikuiseen makuun ei ai rokkia sitä tulee joka kanavalta.

Käyttäjien arvio
(421 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • nbvcxz14

  nbvcxz14

  Klassikko musavisa jo vuodesta 2006 lähtien. Tuttuja biisejä, live musaa, hauska juontaja, kisailuhenkeä,
  hyvää iloista meininkiä. Uutiset välissä, jonka jälkeen jatkot. Jatkoilla jutustelua ja karaoke-esiintymisiä. 5/5 tähteä.

  --1
 • tatu28

  tatu28

  tää on ihan paras kaikilla on tosi hyvä ääni!

  --4
 • tatu28

  tatu28

  tää on mun lemppariohjelma näillä kisaajoilla on tosi hyvä ääni tää on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  --4
 • Hellen69

  Hellen69

  Laulajien taidot ja ääniala tulevat hyvin esille, elleivät ole hissukseen koko kilpailun. Hyvä ohjelma voisi olla pidempikin, jotta huiput voisi esittää pidempiä laina biisejä.

  --4
 • Hellen69

  Hellen69

  Laulajien taidot ja ääniala tulevat hyvin esille, elleivät ole hissukseen koko kilpailun. Hyvä ohjelma voisi olla pidempikin, jotta huiput voisi esittää pidempiä laina biisejä.

  --1
 • meislaaki

  meislaaki

  raunimarjaleena: Onhan Suomessa artisteja vaikka kuinka, mutta eri asia on se, että ketkä suostuvat tämmöiseen lähteä itseään munaamaan. Ei niitä tuosta vaan "valita".

  --2
 • raunimarjaleena

  raunimarjaleena

  Jos Bumtsibum oli mummo-ohjelma niin mikä on nyt? Sekö on reilua, että kaikki musiikkiohjelmat suunnataan nuorille? Meitä mummojahan on sentään eläkepommiksi asti. Ja ihan oikeasti Tartu mikkiin-ohjelmassa on toisinaan hyvin eri tasoisia artisteja (esim, Muska/Mari Rantasila, että lopetan katsomisen usein kesken. Neuvoksi myös tangokuningas-laulajiin suivaantuneelle; ÄLÄ KATSO! Mummona kaipaan todella laadukkaita musiikki-ohjelmia TV:en, Suomessa on kyllä mistä valita laadukkaita artisteja. Rima ylemmäs tuottajat!

  --3
 • kokki95

  kokki95

  ai tämä tuplarattijuoppo saa edelleen täällä hillua....-5 tähteä... muutenkin aivan paska ohjelma.