Eläinsairaala

// klo 13.02 / tiistai 01.05.2012

Eläinsairaalassa hoidetaan tänään sairasta saksanpaimenkoiraa. Lisäksi käydään Suffolkin rannikolla katsomassa, miten äskettäinen öljyvahinko on vaikuttanut alueen eläimistöön. Juontajana Rolf Harris. T: BBC.

Käyttäjien arvio
(44 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • 2
 • pilu50

  pilu50

  Harris on (oli) myös erinomainen maisemamaalari.

  +0
 • Gamakatsu

  Gamakatsu

  "Piskihampulääkärin ohjetta noudattaen nykypiskille suoritetaan säännöllinen hampupesu kermatoffeelta tuoksahtelevalla piskihamputahnalla; muuten nykypiskin purukalusto karisee ennen aikojaan pitkin lattiaa, kuin lady Chatterleyn helmet, nauhan katkettua tanssin tuoksinassa. Hampulääkäri kaapii nykypiskiltä säännöllisin väliajoin hammaskiven, paikkaa reiät, poistaa vioittuneen hampaan, istuttaa implantin, kiinnittää nastahampaan, virittää sillan ja suunnittelee vanhuuden päiviksi lonksumattomat tekohampaat. Nykypiski ei järsi rahvaanomaisesti häränhäntiä tai naudan putkiluuta, vaan Koreassa valmistettua beigesävyistä purupötkylää, tai Indonesiassa kuivattua kullanväristä siankorvaa. Koska nykypiski, kaikesta jalostuksesta huolimatta pitää itsepintaisesti kiinni ällöttävästä tavasta nuoleskella peräaukkoaan, omaansa ja toisten, löytyy ongelmaan ratkaisu piparmintuntuoksuisesta nuolutikusta sekä kitasuihkeesta. Eläinkääkäri TV:ssä tullaan esittämään sangen mielnkiintoinen oikomisohjelmasarja, jossa nykypiskille asennetaan hampusuoristusraudat ja katsojat saavat jännittyneinä seurata kuinka nykypiskin purukalusto hiljalleen vääntyy toivottuun asentoon." ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

  --3
 • tvtyyppi

  tvtyyppi

  haluisin nähä tän mut en oo huomannu kattoo :(

  +0
 • namaste

  namaste

  Samaa mieltä edellisen kanssa. Tuo kertoja on raivostuttava. Mikäkin pystyynkuollut honottaja...ohjelmassa on muutenki kitetytetty hyvin kaikki tuo tylsyys. Mielenkiintoisetkin tapaukset on saatu esitettyä todella tylsällä ja ponnettomalla tavalla. Eikä mielestäni noista tapauksista kerrota tarpeeksi. Olisi kiva kuulla syvällisempiä analyysejä eläinten tilasta ja siitä miksi jokin toimenpide täytyy tehdä. Esim- erään jakson halvaantunen koiran vesijuoksutuksesta ei kerrottu juuri mitään. Kyllähän sen nyt tajusi miksi sitä tehtiin mutta olisi ollu kiva kuulla tarkemmin. Kun kyse on yliopistollisesta sairaalasta niin luulisi että olisi rahkeita kertoa tällaisille pulliaisille mitä milloinkin tehdään. Raivostuttavalla tavalla pilattu ohjelma joka voisi olla muuten loistava

  +1
 • MirkaH

  MirkaH

  Tylsä tämä on. Olisivat edes ottaneet mallia brittiläisistä eläinlääkärisarjoista. Jäykkä monotoninen naisääni selittää kuinka murrelle laitetaan kuumemmittari anukseen. Vaikka sarja on kuvattu yliopistollisessa niin ei sen nyt noin tunkkaista ja vakavaa tarvitse olla. Lizz, ohjelman halvaantuneella koiralla oli "vain" tukos selkäydinkanavassa ja ennuste oli hyvä kuntoutumisen suhteen. Lopullisesti halvaantuneita ei pidetä hengissä edes omistajien vaatimuksesta vaan lopetetaan eläinsuojelullisiin syihin vedoten.

  +4
 • Lizz

  Lizz

  Pakko sanoa, että minua ihmetyttävät koiranomistajat, jotka haluavat pitää koiransa elossa huolimatta toivottomasta ennusteesta - miten takapäästään halvaantunut koira muka toteuttaa koiramaista elämäänsä jatkossa, jos ei pysty edes pissaamaan? Mielestäni ihan mielenkiintoinen ohjelma, vaikka onhan tämä aika karsittu, viihteellinen (ohjelma-aika alle puoli tuntia, miinus mainokset) ja pinnallinen. Silti mielenkiintoista nähdä noita hoitotoimenpiteitä. Astetta syvällisempi ohjelma saisi silti olla.

  +2
 • spectra

  spectra

  Piskihampulääkärin ohjetta noudattaen nykypiskille suoritetaan säännöllinen hampupesu kermatoffeelta tuoksahtelevalla piskihamputahnalla; muuten nykypiskin purukalusto karisee ennen aikojaan pitkin lattiaa, kuin lady Chatterleyn helmet, nauhan katkettua tanssin tuoksinassa. Hampulääkäri kaapii nykypiskiltä säännöllisin väliajoin hammaskiven, paikkaa reiät, poistaa vioittuneen hampaan, istuttaa implantin, kiinnittää nastahampaan, virittää sillan ja suunnittelee vanhuuden päiviksi lonksumattomat tekohampaat. Nykypiski ei järsi rahvaanomaisesti häränhäntiä tai naudan putkiluuta, vaan Koreassa valmistettua beigesävyistä purupötkylää, tai Indonesiassa kuivattua kullanväristä siankorvaa. Koska nykypiski, kaikesta jalostuksesta huolimatta pitää itsepintaisesti kiinni ällöttävästä tavasta nuoleskella peräaukkoaan, omaansa ja toisten, löytyy ongelmaan ratkaisu piparmintuntuoksuisesta nuolutikusta sekä kitasuihkeesta. Eläinkääkäri TV:ssä tullaan esittämään sangen mielnkiintoinen oikomisohjelmasarja, jossa nykypiskille asennetaan hampusuoristusraudat ja katsojat saavat jännittyneinä seurata kuinka nykypiskin purukalusto hiljalleen vääntyy toivottuun asentoon.

  --3
 • popsu

  popsu

  vähän huonoon aikaan tulee mut ei voi mitää.. hyvä maiju! :) yritän silti kattoo niin usein ku mahd.

  --3
 • Helsu

  Helsu

  Miksi pitäisi sievistellä eläinten parissa tehtävää työtä? Moni eläin huutaa ja osa hoitotoimenpiteistä sattuu, ihan kuten ihmistenkin sairaanhoidossa. Usein on lämminhenkisyys kaukana ja hoidon onnistumiseksi on tiettyjä asioita tehtävä.