45 minuuttia

// klo 15.35 / torstai 26.04.2012

Talvivaara haisee jo Ylä-Savossa. Kaivosteollisuuden pelisäännöt. Taksien valvonta vuotaa. Suomen salatut euroriskit. Koti hitasloukussa. Viisaat opaskoirat. Uusinta.

45 minuuttia
Talvivaara haisee jo Ylä-Savossa. Kaivosteollisuuden pelisäännöt. Taksien valvonta vuotaa. Suomen salatut euroriskit. Koti hitasloukussa. Viisaat opaskoirat. Uusinta.
Käyttäjien arvio
(287 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • parpapapa

  parpapapa

  No, eihän ne kaikki jutut ole mitenkään henkilökohtaisia. Se on toinen asia että onko asia/henkilö, sen arvoinen että se edes näytetään tv:ssä. Koska useimmiten ruoditaan kaiken maailman paskiaisia, jotka ansaitsevat kyseenalaisen julkisuuden. Mutta sitten on tietysti poikkeuksia. Siinä vaiheessa kun Tukiainen ylittää 45 minuuttia -ohjelman minkään asteen uutiskynnyksen, on lopetettava katsominen.

  +1
 • tutkittuatietoa

  tutkittuatietoa

  Onko tutkittua tietoa, että suru pienenee, kun sitä "jaetaan" ympäri maailman. Vieraitten kohtaloitten sureminen lisää turhaa ahdistusta, eikä auta itse trauman kokeneita!

  +1
 • KORSULA

  KORSULA

  No niin.Vuosikymmenien tauon jälkeen on raamattu palannut jälleen kurjien pelotteluvälineeksi.Seuraavaksi palaa tietenkin papisto.Yhteenaikaan oli lääkäri ylijumalana,ja olihan niitä ufoja,Uri Gellereitä ja mitä guruja kulloinkin pelottelemassa kansaa kadotuksella,jos edes ajattelee,että joku muu on syyllinen kurjuuteensa kun itse.Nyy on edellisten tilalla ikärakenne,kilpailukyky,kestävyysvaje,kriisi,työurat,tappio ja vaikka mitä muuta pelottelupalloa.

  +4
 • Känkkäränkkä

  Känkkäränkkä

  KUIVIA JUTTUJA, PALJASTA VIRASTOJEN JA VALTION YHTIÖIDEN KORRUPTIOITA JA HUIJAUKSIA, SEKÄ ILKKA KANERVAN KAIKKI RÖTÖKSET NIIN ETTEI KANERVALLA OLE MITÄÄN ASIAA LUOTTAMUSTEHTÄVIIN TAI EDES ANTAA LEHTIIN KOMMENTTEJA POLITIIKASTA KOSKA HÄN ON TÄYSI RIKOLLINEN KONNA ! SAMOIN ANSSI KAIKKONEN !

  +1
 • pena69

  pena69

  43 minuuttia