Myytinmurtajat

// klo 16.00 / keskiviikko 25.04.2012

Elokuvassa Pelastakaa sotamies Ryan tarkka-ampuja tappaa miehen ampumalla aseen tähtäintä pitkin. Onnistuisiko se oikeasti? Adam ja Jamie tutkivat asiaa.

Käyttäjien kirjoittamat arviot (1)

PKS1
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Selvästi toimitettu ja tuotettu viihdyttävä ohjelma. Ei näinä "reality" aikoina mitenkään tavallista. Kari on hyvännäköinen nainen.

Käyttäjien arvio
(2047 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 0ster

  0ster

  10.12.2014 alkavat jaksot MTV3:sella taitavat olla uusintoja. Milloinkahan maikkari alkaa näyttämään ennen näkemättömiä jaksoja? Maikkari vois ottaa mallia nelosen ohjelma tietojen tiedottamisesta, jossa asiallisesti mainitaan kausi ja jaksojen määrä ja meneillä oleva jakso.

  +4
 • tammioll

  tammioll

  Hauskoja "myyttejä" lähes aina mutta ei näitä uusintoja jaksa.

  +1
 • Silenoz83

  Silenoz83

  Ei tämä mitään tiedettä kyllä ole, jos räjäytetään juttuja palasiksi.

  --2
 • Tunnari

  Tunnari

  Polkupyörä onkin eri asia kuin moottoripyörä. Polkupyörä on kevyt ja lentää helposti tietyissä tilanteissa ympäri, mutta moottoripyörässä on massaa joten se todennäköisesti vain puskee eteenpäin ja kaatuu.

  +3
 • penttijl

  penttijl

  "Adam ja Jamie selvittävät, tekeekö moottoripyörä voltin ilmassa, jos sen pyörän pinnojen väliin heittää tangon, kuten Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvassa."

  Testasin tätä myyttiä teininä vasten tahtoani polkupyörällä. Nostin keulaa ja alas tullessa renkaan alle jäi L:n muotoinen puukapula joka singahti eturenkaan pinnojen väliin. Lensin yli ohjaustangon ja fillari ylitseni tehden lähes täyden voltin. Sanokoon Adam ja Jamie mitä sanovat, mutta myytti on confirmed...

  --4
 • MultiBombard

  MultiBombard

  Jep loistava . Saisi tulla uusia jaksoja, nuo pyörittää ny aika vahvasti uusintoja :)

  +8
 • Bippan

  Bippan

  Laiskat ja tyhmät koodarit eivät saa tuota tarpeetonta "play" -painiketta pois "ruudusta", vaan sitä on pakko klikata, että alkaa näyttää. Miksi esim. YouTube EI TARVITSE moista turhaketta? Kun kerran luet esittelyn ja klikkaat "katso" , niin sen pitäisi riittää... vaan eipä riitä! Ihan helppoja korjauksia, muttei kiinnosta kun muutenkin rahaa tulee!

  +1
 • arskaf

  arskaf

  Milloinkohan Suomeen saataisiin se SUORASTAAN MAHDOTTOMALTA TUNTUVA merkintä ohjelmiin että mitä kautta ja mitä jaksonumeroa katsomme? EI jumalauta oikeesti voi olla näin vaikeaa! Joka vitun sarjassa ei mitään merkintöjä tässä maassa.

  +23
 • kariilmari

  kariilmari

  Hyvä ohjelma on kyllä. Näin miehenä kaipaisin lisää räjäyttelyä ja mitä isompi pommi sen parempi :) :)