Myytinmurtajat

// klo 16.00 / keskiviikko 25.04.2012

Elokuvassa Pelastakaa sotamies Ryan tarkka-ampuja tappaa miehen ampumalla aseen tähtäintä pitkin. Onnistuisiko se oikeasti? Adam ja Jamie tutkivat asiaa.

Käyttäjien arvio
(2031 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • penttijl

  penttijl

  "Adam ja Jamie selvittävät, tekeekö moottoripyörä voltin ilmassa, jos sen pyörän pinnojen väliin heittää tangon, kuten Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvassa."

  Testasin tätä myyttiä teininä vasten tahtoani polkupyörällä. Nostin keulaa ja alas tullessa renkaan alle jäi L:n muotoinen puukapula joka singahti eturenkaan pinnojen väliin. Lensin yli ohjaustangon ja fillari ylitseni tehden lähes täyden voltin. Sanokoon Adam ja Jamie mitä sanovat, mutta myytti on confirmed...

  --2
 • MultiBombard

  MultiBombard

  Jep loistava . Saisi tulla uusia jaksoja, nuo pyörittää ny aika vahvasti uusintoja :)

  +6
 • Bippan

  Bippan

  Laiskat ja tyhmät koodarit eivät saa tuota tarpeetonta "play" -painiketta pois "ruudusta", vaan sitä on pakko klikata, että alkaa näyttää. Miksi esim. YouTube EI TARVITSE moista turhaketta? Kun kerran luet esittelyn ja klikkaat "katso" , niin sen pitäisi riittää... vaan eipä riitä! Ihan helppoja korjauksia, muttei kiinnosta kun muutenkin rahaa tulee!

  +1
 • arskaf

  arskaf

  Milloinkohan Suomeen saataisiin se SUORASTAAN MAHDOTTOMALTA TUNTUVA merkintä ohjelmiin että mitä kautta ja mitä jaksonumeroa katsomme? EI jumalauta oikeesti voi olla näin vaikeaa! Joka vitun sarjassa ei mitään merkintöjä tässä maassa.

  +18
 • kariilmari

  kariilmari

  Hyvä ohjelma on kyllä. Näin miehenä kaipaisin lisää räjäyttelyä ja mitä isompi pommi sen parempi :) :)

  +4
 • ButWhy

  ButWhy

  hauskaa huumoria jossa ei testata myyttejä loppuun asti, kuvauksessa pitäisi lukea virheellinen tiedeohjelma eikä viihteellinen

  --2
 • Deluke

  Deluke

  Loistava ohjelma. Tässä ohjelmassa tehdään tieteellisiä tutkimuksia viihteellisesti. Kyllä aika kuluu nopeasti, kun tätä katsoo.