Ally McBeal

// klo 13.55 / tiistai 24.04.2012

Ally McBeal on täällä taas! Ohjelma kertoo lakiasiaintoimiston tapahtumista ja siellä työskentelevien ihmisten ihmissuhdekoukeroista. Amerikkalainen draamakomediasarja.

Ally McBeal
Ally McBeal on täällä taas! Ohjelma kertoo lakiasiaintoimiston tapahtumista ja siellä työskentelevien ihmisten ihmissuhdekoukeroista. Amerikkalainen draamakomediasarja.
Käyttäjien arvio
(136 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Kelvins

  Kelvins

  Jos Ei oo sairas tää FOX kanava , ni joku on. 8-P

  +0
 • Sanni

  Sanni

  Ally on aivan paras ohjelma! :) tällä hetkellä voittaa kaikki muut <3 :D ja juuri syyskuussa 18 täytin .. :)

  +1
 • lauka

  lauka

  Minä nyt sitten poikkean teistä kaikista ja sanon, että tämä ohjelma on hvyin laadukasta viihdettä! Ja mun mielestä Fox on tällähetkellä paras kanava mikä Suomessa näkyy! Ihan huippuohjelmia tulee, ja entä sitten että on vanha!? Paljon hyvää tuli telkkarista aikaa sitten. Ja uskokaa tai älkää, minäkin olen vasta 18, ja olen tätä mieltä.

  +1
 • janne55

  janne55

  Siis mä oon aivan koukussa Ally Mcbeal näen jopa unta hänestä ja katson Foxilta joka jakson ja tallennan boksille...Olen vielä mies henkilö ja näin hirveän unen Allystä että harrastimme suojaamatonta seksiä:)

  --1
 • tunamuppi

  tunamuppi

  The Walking Dead, onhan tossa jo yhdelle kanavalle kun esim. maikkarilta ei tule yhtään mitään muille kuin teini-ikäisille ja tuulipukukansalaisille. Sitä paitti Silvennoinen sanoi että syksyllä ohjelma-aika kasvaa.

  --1
 • AjaO

  AjaO

  Minä odotin pajon uudelta kanavalta, mutta on todella suuri pettymys. Ohjelmaa ei ole aamulla eikä yöllä. Vanhoja sarjoja eikä mitään uutta ideaa. Eikö olisi voitu ottaa sellainen henkilökunta joka rakastaa tv-työtä eikä sellainen, joka vain tekee tätä rahasta.

  --1
 • JukkisA

  JukkisA

  Kovin vähän ohjelmaa tulee ja vanhoja sarjoja,uutta kaipaisi ja yöllä ei todella tule sitten yhtikäs mitään ja se on huono juttu!