Jumalanpalvelus

// klo 11.10 / tiistai 24.04.2012

Tampereen Vapaakirkkoseurakunnassa saarnaa Juhani Huuskonen, musiikista vastaa Tiina Oksanen ja tilaisuuden juontaa Nanna Rautiainen. Teemana epäoikeudenmukaisuuteen suhtautuminen.

Käyttäjien arvio
(133 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • TelkkuYllapito

  TelkkuYllapito

  Hei Tunnari! Pahoittelen jos sähköpostiviestit eivät olleet saapuneet perille. Tutkimme asiaa tekniikan kanssa. Tarkoitus kuitenkin on, että viestejä ei poistella salaa, vaan että siitä tulee aina ilmoitus käyttäjälle.

  Edelliset viestisi poistettiin, koska niissä oli käytetty loukkaavia nimityksiä. Tätä ei hyväksytä Telkun keskustelupalstalla, oli kyse sitten uskonryhmästä, ihonväristä tai tiettyyn kansanryhmään kuulumisesta. Telkun keskustelupalstan sääntöihin voit tutustua täällä: http://www.telkku.com/commentingright/rules

  --1
 • Tunnari

  Tunnari

  Ja teidän röyhkeä sensurointitoimintanne on monin verroin asiattomampaa kuin yksikään täällä koskaan kirjoitettu viesti. Miettikääpä sitä.

  --3
 • Tunnari

  Tunnari

  Eikä ole tullut mitään ilmoituksia sähköpostiin poistetuista viesteistä. Eihän teidän systeeminne edes toimi.

  --3
 • Tunnari

  Tunnari

  Ja poistitte taas törkeästi uudenkin viestin missä ei ollut mitään asiatonta! Olette samanlaista pellesakkia kuin mm. Iltalehden moderaattorit sun muut ketkä sensuroivat kaiken mistä oma pikku hörhöpää loukkaantuu. Tältä kommenttipalstalta ei ole koskaan ennenkään poistettu kymmeniä kertoja asiattomamapiakaan viestejä, joten ainoa selitys on, että olette tätä samaa hörhöroskasakkia ja sensuroitte kaikki vastalauseet teidän pelletouhuistanne kun ette kestä kritiikkiä. Teidänkaltaisianne ei voi edes sääliä.

  --1
 • TelkkuYllapito

  TelkkuYllapito

  Hei Tunnari! Kun käyttäjä alkaa käyttää Telkun keskustelupalstaa, hyväksyy hän myös noudattamaan siihen liittyviä sääntöjä. Säännöissä myös todetaan, että Telkun Ylläpidolla on oikeus poista asiattomaksi katsomiaan kommentteja ja tarvittaessa myös peruttaa käyttäjän kirjoitusoikeudet. Poistetusta kommentista tulee myös automaattisesti viesti käyttäjän sähköpostiin.

  --2
 • penttijl

  penttijl

  Kirkkoon kuuluu reilu 80% kansasta. Paljonkohan osuus olisi, jos kirkkoon ei "synnyttäisi" vaan liityttäisiin vasta myöhemmällä iällä, aikuisena. Nythän valtaosa kansasta on vain tapakristittyjä, jotka eivät nuku raamattu yöpöydällä...

  +0
 • Miettien

  Miettien

  Hyvä MIKA2903 :). Jumalanpalvelus/messu, tulee tv:stä n 2 x kk:ssa sunnuntaiaamuna klo 10. Onko se sinun suosikkiaikasi olla tv:n edessä, hankaloittaako se sinun tv-elämää? Näet Jumalan kun katsot esm ulos luontoon, tai itseäsi peilistä. Mukavia elämyksiä!

  --1
 • MIKA2903

  MIKA2903

  joo jumala joo, näkis vaan

  +0
 • MIKA2903

  MIKA2903

  MIKSI PITÄÄ OLLA AINA JUMALANPALVELUKSIA,HÄH

  +2
 • Miettien

  Miettien

  Hyvä messu ja etenkin hyvä armollinen saarna. Olin näillä juhlilla mukana. Näin että paljon oli lapsia ja nuoria mukana, joten kyllä ohjelmalle on edelleen katsojia tulevaisuudessa. Eivät kaikki kristityt ole vielä haudassa:) vaan elävät yhteiselossa muiden uskontokuntien kanssa. Ei se messun värikkyys ole tärkeintä, myös rauhallinen messun kulku tuo levollisen olon osallistujille/katsojille. Juhlien tunnus oli: "Tule, Kristus huomiseenkin." Sitä minäkin pyydän.