Jumalanpalvelus

Käyttäjien arvio
(126 ääntä)
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.
11.10
tiistai
24.04.2012

Kuvaus

Tampereen Vapaakirkkoseurakunnassa saarnaa Juhani Huuskonen, musiikista vastaa Tiina Oksanen ja tilaisuuden juontaa Nanna Rautiainen. Teemana epäoikeudenmukaisuuteen suhtautuminen.

Osallistu keskusteluun

, jotta voit kommentoida ohjelmia.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Stronglines

  Stronglines

  Miksi muslimeille, katolilaisille ei tuöle yleltä ohjelmaa. Olis värikäämpää reurattavaa, ainakin otodoksit. Ei kait ne pakanoita ole... Vai? Onneks on noita lisäkanavia ihan riittävästi katottavana. Jos ehtii siis...

  --1
 • amminen

  amminen

  ..kyllä se ryyppääminen ja paneminen osataan tässä maailmassa hoitaa ilman alan erikoisohjelmiakin.

  --1
 • amminen

  amminen

  Yleisradion tehtävä on tarjota jokaiselle kansanryhmälle jotain..ja hyvä niin. Vaikka en varsinaisesti uskovainen olekaan niin kyllä jumalanpalvelus kuuluu telkkariin siinä missä kaikki muutkin ohjelmat. Ennemminkin kyseenalaistaisin salkkarit ja big brotherin ym -tyyliset shaibaohjelmat ..

  --2
 • askar

  askar

  Masentava ohjelma.

  +2
 • Stronglines

  Stronglines

  Millois TV1 johtoon on ujuttautunut ohjelmajohta, joka pitää kirkkomenoista?

  +0
 • askar

  askar

  Minä ainakin tahtoisin kuulla Koraanin säkeitä.

  +0
 • amjimmon

  amjimmon

  Joku tuossa ihmettelee, miksi meidän pitää maksaa uskonnolliset ohjelmat. Itse kysyn, miksi meidän pitää maksaa kaiken maailman eduskunnan kyselytunnit ja kieroteitse myös salkkarit, Big Brotherit yms. Kaikkihan ne tulevat kuitenkin Ylen verkon kautta. Tai miksi minun pitää maksaa kaiken maailman urhelukisoista. Reilua varmaan olisi, että joka tv -vastaanottimeen lisättäisiin laskuri, joka veloittaisi vain niistä ohjelmista mitä katsoo. Itse muuten katson mielelläni kotoa käsin katolilaisen messun, koska lähin kirkko on 125 km päässä. Ja jos se jotain kismittää, olisin valmis vaikka maksamaan tuosta lystistä muutaman euron. Halvemmaksi tulee, kuin polttoainekulut lähimpään katolilaiseen kirkkoon.

  --3
 • amjimmon

  amjimmon

  Näiden katsoja eivät ole haudassa. Etenkin katolilainen kirkko kasvattaa jäsenmääräänsä kovaa vauhtia. Ja sinne liittyvät eivät ole mitään "tapauskovaisia". Ko. kirkon jäsenksi pääsee vasta vuoden kurssin jälkeen. Suomen katolilaisen piispan mukaan suurin ongelma ei ole jäsenkato, vaan se, ettei kirkkoja ole tarpeeksi jäsenmäärään nähden. Ja katolilaiset käyvät kirkossa sata kertaa useammin, kuin muotoluterilaiset. Muutenkin luulisin, että hengellisiä tv- ja radio-ohjelmia seuraa suurempi osuus väestöstä kuin jotain örinäheavyyn erikoistuneita ohjelmia.

  --4
 • Stars

  Stars

  Martti Suokas voisit hieman niitä todisteita valottaa, että miten ihmiset tai luonto tuon mielikuvitusolennon todistaisi olemassa olevaksi? Kyseenalaistamista tuossa toivoit muilta ihmisiltä, ehkä voisit tuota myös itse kokeilla, kun omat ajatuksesi mukailevat sitä, mikä on ollut valtavirtaa viime vuosisadat täällä Euroopassa. Voisit esim. miettiä sitä, miksi jotain on pidettävä olemattomana, jos tämän olemassa olosta ei ole esitetty mitään luotettavaa todistetta ja miksi tämä riittää.