Ylen aamu-tv

// klo 06.25 / tiistai 24.04.2012

6.44 Naisten Pankki auttaa kehitysmaiden naisia 7.19 Onko Suomen tieverkosto rapakunnossa? 7.49 Luontokuvaaja Hannu Hautalan niksit aloittelijoille 8.19 Juoppohullu rymyää kirjoista valkokankaalle 8.45 Jälkipörssi

Käyttäjien kirjoittamat arviot (2)

Eero_Rosas
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Kiva katsoa joka aamu ja juoda kahvia.

JussiPekka
Kirjoittajan arvosana: 4/5

Minusta parempi aamuohjelma kuin MTV3:sen.

Käyttäjien arvio
(34 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • 1
 • 2
 • Lassi_Ikaheimonen

  Lassi_Ikaheimonen

  Anu Harkki,ikävä mutsi, ei tee pojalleen pihviä.Odotahan, kun poikasi kasvaa.
  Anu Harkki,ikävä mutsi, ei tee pojalleen pihviä.
  Odotahan, kun poikasi kasvaa.

  +0
 • Lassi_Ikaheimonen

  Lassi_Ikaheimonen

  Filosofian tohtori Lauri Järvilehto vie uskottavuuden itsestään punaisilla tennareilla. Esim. ostaisitko sinä käytetyn auton kaverilta, jolla on punaiset tennarit?

  --1
 • beavis1

  beavis1

  Jälkiviisaista tietää sekunnissa milloin kohta vituttaa rankasti. Yleensä siellä on vain kolme neljästä viherpunavasemmiston edustajia ja yksi järjen ääni. Välillä kuten tänään oli värisuora tiedostavalla vasemmistolla. Tietää että viikonloppu alkaa huonoissa fiiliksissä kun joutuu kuuntelemaan akkalauman reaalimaailmasta irrallaan olevaa järkeilyä.

  --2
 • Juupas

  Juupas

  Historian ärsyttävin sävellys sääennustuksen yhteydessä . Uutisten musa kuulostaa opiskelijan työnäytteeltä ( `80 - luvulta ) Muuten taattua Yle - laatua , joskin vähän sillisalaattia mutta sitä ei kait voi välttää tässä formaatissa .

  +0
 • Potta

  Potta

  Marja Sannikkaa vois kairata kannikkaan.

  --1
 • ravex

  ravex

  samat uutiset puolen tunnin välein hieman välillä ärsyttää, mutta toimittajat erittäin ammattitaitoisia ja bonuksena Annika tällasen tavallisen 43v tavallisen miehen silmään suorastaan sexy.. :P

  --1
 • koro

  koro

  Yleisradio voisi hiljalleen lopettaa tämän Hautalagetn vatvomisen, mihin jonseenkin kaikki ajankohtaisohjelmat Rubeinia ja Uutisvuotoa myöten on valjastettu. Ei aikanaan olisi Kari-Pekka Kyröäkään vainota kuin pohjalaiset sutta, vaikka hänenkään tekemisensä eivät mairittelevia olleet.
  Suomessa pelaa aika hyvin poliittinen vastuu, vihreätkin saavat äänestäjiltä aikanaan mitä saavat. Jos puhuttaisiin todellisista ministeriasioista, ei ykstyiselämän rikkeistä jollainen oli vaikkapa Maria G:n ylinopeus, niin sekä sote-minministeri ja kuntaministeri saisivat hyvinkin erota huitaisemalla valmisteltujen uudistusten takia. En kuitenkaan ole heidän eroa tässä ja nyt vaatimassa, äänestäjät antakoot aikanaan tarvittavan palautteen.
  Toivon toimittajille mittasuhteiden ymmärtämistä ja inhimillisyyttä, kun tässä ei ole ketää tapettu tai lapsia kaltoin kohdeltu.

  --1
 • pk71

  pk71

  Kun tää nyt näyttää jopa Discoveryn ohjelmat. Niin tallentaako se Discoveryn ohjelmia, vaikka mulla ei ole Plussa korttia. Jos näin on, niin ehdottomasti otan tuon nauhurin käyttööni, koska se olisi näin ollen paljon edullisempaa, kuin itse Plus kanava-kortti sopimus. Kiitos jo etukäteen niille, jotka ovat vastanneet. KIITOS!!!

  --2
 • pk71

  pk71

  Voinko mä esimerkiksi nyt jotenkin niin kuin katsoa tän aamu tv:n tältä tietokoneelta, vaikka en ole tallentanut sitä?.

  --2
 • Flash7

  Flash7

  Jotenkin vaikuttaa siltä että molempien kanavien aamuohjelmissa on yllättävän paljon juontajien henkilökemiaongelmia?