The Walking Dead

// klo 22.00 / sunnuntai 22.04.2012

UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.

Miksi katsoa

Maanantaina aloittaneen FOX-kanavan ohjelmiston kirkkain helmi on uunituore hittisarja Yhdysvalloista, joka saa nyt Suomen ensi-iltansa. Kävelevistä kuolleista eli zombeista kertova jännityssarja The Walking Dead on aloittanut uuden zombie-villityksen ja rikkonut katsojaennätyksiä Amerikassa.

Sarja kertoo poliisi Rick Gramesista, joka herättyään koomasta huomaa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi. Hän ryhtyy etsimään eloonjääneitä, joista yksi on hänen vaimonsa Lori. Tätä esittää Pako-sarjasta tuttu Sarah Wayne Callies.

Sarah tunnustaa Telkku.comille, ettei aluksi edes halunnut lukea koko roolia, sillä zombiet, väkivalta ja veri puistattivat häntä. Vasta sarjan huipputaustavoimat saivat hänet muuttamaan mielensä, ja nyt Sarah riemuitsee sarjan saatua jatkoa ainakin kolmanteen kauteen asti.

– Äitini on hyvin kiitollinen, että minulla ylipäätään on töitä, mutta hän haluaisi mieluummin, että sarjassani olisi sateenkaaria ja poneja, kuin käveleviä kuolleita, Sarah nauraa.
TERO PALONIEMI

Käyttäjien kirjoittamat arviot (6)

hemmox
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Varmasti maailman paras sarja tällä hetkellä! Mahtava 5. kauden aloitus jakso ei jätä ketään kylmäksi! Päinvastoin! Into piukalla odottaa mainostauon päättymistä ja vielä enemmän odottaa seuraavaa jaksoa! Suosittelen kaikille kauhun ja jännityksen ystäville!

JussiPekka
Kirjoittajan arvosana: 3/5

Seuraan, että selviäisi miten tämä sarja päättyy. Ei ihan viiden tähden sarja vaikka ihan ok onkin. Ero ensimmäiseen ja toiseen kauteen on huikea. Johonkin on hävinnyt selviytymiskappailu tyystin ja etusijalle on tullut hahmojen keskinäisten Kauniit&Rohkeat tyylinen välien selvittely. Kuka muuten edes välittää enää noista Kävelijöistä kun eihän ne ole piiitkäään aikaan tehnyt kenellekkään yhtään mitään.

kamihami
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Täydellinen sarja! <3

MAKK
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Loistava ja viihdyttävä sarja! Kiinnostaa varmasti myös muitakin kuin kyseisen genren ystäviä post-apokalyptisen miljöön, hyvien henkilöhahmojen ja moraalikysymysten johdosta. Vakuuttavan debyyttikauden jälkeinen toinen kausi oli suoraan sanoen heikko, mutta sen jälkeiset kaudet ovat olleet todella mukaansatempaavia.

möttueinari
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Muuten tosi hyvä sarja mutta onko maanantaina uusi jakso ja muut vain uusintoja ettei tarvi varoks nauhottaa kaikkia lähetyksiä.Miksi ei voi olla myös jakson numeroa tai edes nimee?

Harri_Ala-Krekola
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Olis ihan kiva saada tuohon ohjelma kuvaukseen tuotantokausi ja jakson numero...Nyt ei KOSKAAN tiedä mikä jakso menossa.

The Walking Dead
UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.
Käyttäjien arvio
(264 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • TelkkuYllapito

  TelkkuYllapito

  Hei Harri_Ala-Krekola! Ohjelmatiedot tulevat suoraan kanavilta, joten me emme valitettavasti voi tuohon jaksonumeroiden näkyvyyteen vaikuttaa. Kannattaa kuitenkin käydä esittemässä toivomuksesi suoraan kanavalle! Tässä Foxin palautesivuston url: http://www.foxtv.fi/contact

  --1
 • Anchi

  Anchi

  möttueinari, maananantaisin tulee uusia jaksoja!

  --1
 • Hallu

  Hallu

  5-kausi; Oujea nyt on kyllä puolikas timorautiainen bokserissa!

  --1
 • penttijl

  penttijl

  Huh huh, olipa reipas alku vitoskaudelle...

  +0
 • JussiPekka

  JussiPekka

  Kuvaakohan tuo Terminus-kaupunki nyt sitten kaiken päätepistettä vai seikkaileekohan nuo Washingtoniin asti? Tänään sain katottua neljännen loppuun. Ihan mielenkiintosta nähä mitä tuo Terminus pitää sisällään. Toivottavasti ei ole sitä Kuvernööri-huttua mitä oli neljännessä.

  --3
 • ode55

  ode55

  Jes, uusi kausi!

  --2
 • Pharao

  Pharao

  Lampaat lampailee eikä ossaa käyttäytyä niinku pitäs oikeasti, vittu