The Walking Dead

// klo 22.00 / sunnuntai 22.04.2012

UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.

Miksi katsoa

Maanantaina aloittaneen FOX-kanavan ohjelmiston kirkkain helmi on uunituore hittisarja Yhdysvalloista, joka saa nyt Suomen ensi-iltansa. Kävelevistä kuolleista eli zombeista kertova jännityssarja The Walking Dead on aloittanut uuden zombie-villityksen ja rikkonut katsojaennätyksiä Amerikassa.

Sarja kertoo poliisi Rick Gramesista, joka herättyään koomasta huomaa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi. Hän ryhtyy etsimään eloonjääneitä, joista yksi on hänen vaimonsa Lori. Tätä esittää Pako-sarjasta tuttu Sarah Wayne Callies.

Sarah tunnustaa Telkku.comille, ettei aluksi edes halunnut lukea koko roolia, sillä zombiet, väkivalta ja veri puistattivat häntä. Vasta sarjan huipputaustavoimat saivat hänet muuttamaan mielensä, ja nyt Sarah riemuitsee sarjan saatua jatkoa ainakin kolmanteen kauteen asti.

– Äitini on hyvin kiitollinen, että minulla ylipäätään on töitä, mutta hän haluaisi mieluummin, että sarjassani olisi sateenkaaria ja poneja, kuin käveleviä kuolleita, Sarah nauraa.
TERO PALONIEMI

Käyttäjien kirjoittamat arviot (12)

evilhero
Kirjoittajan arvosana: 5/5

5 kausi on suorastaan upea, yksikään jakso ei ole jättänyt kylmäksi :)

hemmox
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Varmasti maailman paras sarja tällä hetkellä! Mahtava 5. kauden aloitus jakso ei jätä ketään kylmäksi! Päinvastoin! Into piukalla odottaa mainostauon päättymistä ja vielä enemmän odottaa seuraavaa jaksoa! Suosittelen kaikille kauhun ja jännityksen ystäville!

penttijl
Kirjoittajan arvosana: 4/5

Vitoskausi railakkaasta aloituksesta huolimatta on kärsinyt lievästä hajanaisuudesta (useat sivujuonet, pahisten vaihtuminen). Ehkä sarjan draama kaipaa tiivistämään kunnollista, kuvernöörin kaltaista pahista. Siitä sairaalaporukastakaan ei oikein osannut sanoa mitä ne oikein aikovat, hyviä vai pahoja... kausi on toki vasta puolivälissä ja toivottavasti taskussa on vielä yllätyksiä.

JussiPekka
Kirjoittajan arvosana: 3/5

Seuraan, että selviäisi miten tämä sarja päättyy. Ei ihan viiden tähden sarja vaikka ihan ok onkin. Ero ensimmäiseen ja toiseen kauteen on huikea. Johonkin on hävinnyt selviytymiskappailu tyystin ja etusijalle on tullut hahmojen keskinäisten Kauniit&Rohkeat tyylinen välien selvittely. Kuka muuten edes välittää enää noista Kävelijöistä kun eihän ne ole piiitkäään aikaan tehnyt kenellekkään yhtään mitään.

kamihami
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Täydellinen sarja! <3

MAKK
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Loistava ja viihdyttävä sarja! Kiinnostaa varmasti myös muitakin kuin kyseisen genren ystäviä post-apokalyptisen miljöön, hyvien henkilöhahmojen ja moraalikysymysten johdosta. Vakuuttavan debyyttikauden jälkeinen toinen kausi oli suoraan sanoen heikko, mutta sen jälkeiset kaudet ovat olleet todella mukaansatempaavia.

möttueinari
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Muuten tosi hyvä sarja mutta onko maanantaina uusi jakso ja muut vain uusintoja ettei tarvi varoks nauhottaa kaikkia lähetyksiä.Miksi ei voi olla myös jakson numeroa tai edes nimee?

Harri_Ala-Krekola
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Olis ihan kiva saada tuohon ohjelma kuvaukseen tuotantokausi ja jakson numero...Nyt ei KOSKAAN tiedä mikä jakso menossa.

cannon
Kirjoittajan arvosana: 2/5

Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan.

luckytaa
Kirjoittajan arvosana: 5/5

Vaikka inhoan zombie ohjelmia niin tämä on paras sarja sitten Lostin ja 24:n.

Zeti
Kirjoittajan arvosana: 1/5

"Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan." TÄYSIN samaa mieltä cannonin kanssa. Ensimmäinen kausi oli hyvä koska siinä ei ollut sitä draamapaskaa. Joskus katsoin myös toisen kauden mutta se oli juuri sellaista shittiä etten seuraavia kausia viitsinyt edes vilkaistakaan. Nyt taas aloin uudelleen katsomaan sarjaa. Eka kausi loistava ja sitten aloin katsomaan tokan kauden ekaa jaksoa ja heti oli niin paljon draamapaskaa. Ei kiitos, minulle The Walking Dead loppuu ensimmäisen kauden viimeiseen jaksoon.

Jurpoz
Kirjoittajan arvosana: 3/5

Tasaisesti on taso laskenut kaudesta toiseen ja sarjan voisi pikkuhiljaa lopetellakin ennen kuin loputkin hohdosta menee.

The Walking Dead
UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.
Käyttäjien arvio
(295 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Falcozard

  Falcozard

  Maailman paras sarja.

  --1
 • TelkkuYllapito

  TelkkuYllapito

  Hei Harri_Ala-Krekola! Ohjelmatiedot tulevat suoraan kanavilta, joten me emme valitettavasti voi tuohon jaksonumeroiden näkyvyyteen vaikuttaa. Kannattaa kuitenkin käydä esittemässä toivomuksesi suoraan kanavalle! Tässä Foxin palautesivuston url: http://www.foxtv.fi/contact

  +0
 • Anchi

  Anchi

  möttueinari, maananantaisin tulee uusia jaksoja!

  --4
 • Hallu

  Hallu

  5-kausi; Oujea nyt on kyllä puolikas timorautiainen bokserissa!

  --4
 • penttijl

  penttijl

  Huh huh, olipa reipas alku vitoskaudelle...

  --2
 • ode55

  ode55

  Jes, uusi kausi!