The Walking Dead

// klo 22.00 / sunnuntai 22.04.2012

UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.

Miksi katsoa

Maanantaina aloittaneen FOX-kanavan ohjelmiston kirkkain helmi on uunituore hittisarja Yhdysvalloista, joka saa nyt Suomen ensi-iltansa. Kävelevistä kuolleista eli zombeista kertova jännityssarja The Walking Dead on aloittanut uuden zombie-villityksen ja rikkonut katsojaennätyksiä Amerikassa.

Sarja kertoo poliisi Rick Gramesista, joka herättyään koomasta huomaa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi. Hän ryhtyy etsimään eloonjääneitä, joista yksi on hänen vaimonsa Lori. Tätä esittää Pako-sarjasta tuttu Sarah Wayne Callies.

Sarah tunnustaa Telkku.comille, ettei aluksi edes halunnut lukea koko roolia, sillä zombiet, väkivalta ja veri puistattivat häntä. Vasta sarjan huipputaustavoimat saivat hänet muuttamaan mielensä, ja nyt Sarah riemuitsee sarjan saatua jatkoa ainakin kolmanteen kauteen asti.

– Äitini on hyvin kiitollinen, että minulla ylipäätään on töitä, mutta hän haluaisi mieluummin, että sarjassani olisi sateenkaaria ja poneja, kuin käveleviä kuolleita, Sarah nauraa.
TERO PALONIEMI

The Walking Dead
UUTUUSSARJA ALKAA! Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille.
Käyttäjien arvio
(236 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • Kraut

  Kraut

  Sarjakuvalle uskollinen? Tämän masentavuustaso on todella kevyttä verrattuna sarjakuvaan jossa sitä masentavuutta tulee tynnyrikaupalla vastaan. Esimerkiksi Rick löytää lopulta Lorin joka synnyttää tytön ja kuolee kuitenkin vankilasta paetessa ja kaatuu tyttövauvan päälle tappaen sen. Rick soittelee sitten vähän väliä kuolleelle vaimolleen mukana kantamallaan lankapuhelimella. Carlista tulee puhdas kylmäverinen tappaja joka mielummin ampuu ja kysyy vasta sitten. Alkuperäisestä porukasta suurin osa on kuollut enemmän tai vähemmän hirveällä tavalla, oli kyseessä sitten kannibaalit, mustasukkaisuus tai puhdas ailahteleva mielenterveys.
  On se sarjakuva miljoona kertaa parempi tähän verrattuna.

  --3
 • Pharao

  Pharao

  Lampaat lampailee eikä ossaa käyttäytyä niinku pitäs oikeasti, vittu

  --3
 • nipsukka

  nipsukka

  EI! Miks tää yks maailman parhaista sarjoista jatkuu vast Helmikuussa! :(

  --2
 • penttijl

  penttijl

  Tautiepidemia jakoi henkilöhahmot turhan selkeästi uusiin ja vanhoihin, siis niihin jotka sairastuvat ja niihin jotka eivät...

  --1
 • Taffeli

  Taffeli

  Paras ohjelma FOX-kanavalla.

  --2
 • tiego

  tiego

  Mä en saa tästä sarjasta mitään irti.

  --3
 • kokki95

  kokki95

  my like very paljon..!!!! hyvä hyvä..!!!!!!!!

  --4
 • penttijl

  penttijl

  The Walking Deadin uudet jaksot alkavat siis nyt näkyä maanantai-iltaisin, vain vajaan vuorokauden viiveellä jenkkilän ensiesityksestä. Stay tuned...