30 Rock

// klo 19.25 / keskiviikko 28.03.2012

Toverini Cooter. Emmy- ja Golden Globe -palkittu työpaikkakomedia television kulissien takaisesta elämästä. 2. tuotantokausi.

Käyttäjien arvio
(256 ääntä)
Oma arvio
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat arvostella ja kommentoida ohjelmia. Kirjaudu sisään tästä tai luo tunnus tästä.

ja anna ohjelma-arvio.

Osallistu keskusteluun

ja kommentoi ohjelmaa.

Ohjelman kommentit

Sivu:
 • SomalitRulaa

  SomalitRulaa

  onhan tama nyt aika kuraa, myöntakaa

  --1
 • bookworm

  bookworm

  en keksi mitään muuta syytä tähän idioottimaiseen lähetysaikaan kuin että "primetime" täytetään kököllä jotta ihmiset alkaisivat hankkia maksullista lisäpalvelua nähdäkseen ainoat hyvät ohjelmat.

  --3
 • bookworm

  bookworm

  miksi oi miksi nämä hyvät sarjat täytyy aina haudata mahdollisimman näkymättömiin

  --1
 • Adamson111

  Adamson111

  En halua iloa pilata. mutta viimeisessä jaksossa"Kidney Now" rikotaan aivan varmasti julkkisesiintyjien ennätys yhdessä jaksossa. About 20. Yrittäkääs bongata kaikki.

  --2
 • Adamson111

  Adamson111

  6.Tuotantokausi alkaa USAssa 13.1.2012.

  --2
 • Adamson111

  Adamson111

  Tän illan jakso on nimeltään Do-over. Will Arnett on taas mukana. Menee aikas omituiseksi noin muuten.Hyvät soundiefektit :)

  --2
 • Adamson111

  Adamson111

  Tämä jakso on yksi parhaista. Will Arnett tullaan näkemään vielä useassa jaksossa. Tossa selailin kommentteja, joissa aivan oikein Tina Feytä arvostetaan, mutta ei tämä sarja olisi koskaan saavuttanut nauttimaansa suosiota ilman Alec Baldwinia. Muutenkin casting on aivan loistava.Jos kyllästyy odottelemaan uusia tuotantokausia, niin saahan ne DVD:nä tai muuten vain netistä.Ja by the way, ei ollut tarkoirus aikaisemmissa komenteissa aliarvioida suomalaisten älykkyyttä; tosiasia vain on, notta tekstitys hukkaa jumalattomasti asiasisältöä ja häiritsee enemmän kuin auttaa. Ei muuta kuin voikaa paksusti ja meikäläinen lähtee nyt sitten duuniin.

  --3
 • Adamson111

  Adamson111

  Tämä sarja on yhdessä Seinfeldin kanssa parasta käsokirjoitettua komdiaa. Saihan Tina Fey vasta kolmantena naisena Mark Twain-palkinnon. Toki osasyynä siihen oli pitkälti nimeomaan käsikirjoittaminen, ei näytteleminen. Ja ensimmäinen naispuolinen pääkäsirjoittaja SNL.ssa. 30 rock vain vaatii hyvää englannin osaamista ja ymmärrystä USA:n ilmiöistä. Onko liian haastvaa sitten, en tiedä.

  --1
 • nahkakolo

  nahkakolo

  Voisi jo näyttää sitä kolmatta kautta, se on mahtava! Salma Hayek ja Jon Hamm on 3. kaudella! Oon kans ihmetellyt tätä esitysaikaa, kun ei tää ole mikään K-18 ja Suomessa niin harvat kertoo katsoneensa tätä telkkarista. Mahtava sarja jätetään tahallaan piiloon.

  +2
 • Adamson111

  Adamson111

  Kukahan "nero" MTV:llä on keksinyt laittaa tämän sarjan ihan ääliömäiselle paikalle. 6 Golden Globea, 51 voittoa yli 150 ehdokkuutta. Toki tämä tulee Canal + ssalta, mutta ei se eole tarepeeksi hyvä syy haudata komediaa jonnekkin yli keskiyön. Onkohan tämä sarja sitten vähän liian älykäs knsalle, joka äänestää tullotumppuja perussuomalaisia. Ja c'mon 2.kausi. Canal + näytti jo 5. tuotantokauden. Ottaa nääs pattiin. Tina Fey on nero.Vetäkää tuohiseen tumppuun MTV.