Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Yökylässä Maria Veitola

19.06.2019 19.06. klo 21:00
päättyy klo 22:00 // kesto 60 min

Kaija Koo. Kausi 4, 2/10. Upea Kaija Koo ottaa Marian mukaan työpäiväänsä ja vie hänet lopuksi mökilleen, jossa tanssitaan villi tulitanssi ja puhutaan menestyneen naisen mahdollisuuksista löytää rakkautta.

Lähetykset

Arviot

 2.2
(23 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Köyhä toimittaja käy loisimassa ihmisten kodeissa.

JakeR

Ohjelmassa pääsee mukavalla tavalla tirkistelemään pääsääntöisesti mielenkiintoisten ihmisten elämää. Kyllä Maria Veitola on palkintonsa ansainnut:)

Innuli

Tää Juha Sipilän jakso antoi pääministeristä ihan toisen kuvan ja Veitola vetää kanssa ihan ok. Kaikkia ei voi mielyttää

mularju

Ihan kamalaa sontaa ja kamala nainen

-Thunderdome -

En tykkää Veitolasta. Tekopyhä akka. Menee yökylään julkkisten luo nyrpeilemään ja tympeilemään ja "muka kauhistelemaan" heidän toisenlaisia käsityksiään ja ajatuksiaan elämästä. Ei kunnioita heitä yhtään vaikka tuppautuu kylään passattavaksi. Pyrkii kameralle esittämään erityisesti jotkut julkkikset aivan valtavan kauheina psykopaatteina, kun eivät jaa esim. hänen suvakkihenkisiä maahanmuuttokäsityksiään tai sairaita homofantasioitaan. Ällöttävä teeskentelijä.

kyklooppi

Surkea ohjelma

Viisas

Tykkään, ihan lemppari 👌

Elisa_

Olen pääosin tykkännyt tästä. Maria istuu hyvin "rooliinsa" ja isännät/emännät ovat olleet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kiinnostavia ja niistäkin, joista en niin pidä, on paljastunut uusia positiivia puolia.

Couchcarrot

ihan ok, mutta lupaa enemmän kun antaa

lallka

tää veitola on kuin jätkänräkä piikkilangassa

poikamies

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt