Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Yökylässä Maria Veitola

16.05.2018 16.05. klo 20:00
päättyy klo 21:00 // kesto 60 min

Danny ja Erika. Kausi 3, 1/10. Maria yökyläilee Dannyn kesähuvilassa, jossa elämänkumppani Erika emännöi paljastaen hellän humoristiseen tyyliin rakkaansa arjen rutiineja. Suomen kiistatta ensimmäinen rokkikukko avaa muistojen arkiston ja arvioi omaa menestystään sekä suhdettaan vanhenemiseen ja kuolemaan. Dannyn sängyssä pötköttelyn ja aamu-uinnin lomassa Maria tutustuu ihmiseen tähteyden takana; turhat hötkyilyt harteiltaan karistanut Danny puhuu avoimesti niin lapsuudestaan, edesmenneistä suhteistaan kuin suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Lähetykset

Arviot

 2.1
(22 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tää Juha Sipilän jakso antoi pääministeristä ihan toisen kuvan ja Veitola vetää kanssa ihan ok. Kaikkia ei voi mielyttää

mularju

Ihan kamalaa sontaa ja kamala nainen

-Thunderdome -

En tykkää Veitolasta. Tekopyhä akka. Menee yökylään julkkisten luo nyrpeilemään ja tympeilemään ja "muka kauhistelemaan" heidän toisenlaisia käsityksiään ja ajatuksiaan elämästä. Ei kunnioita heitä yhtään vaikka tuppautuu kylään passattavaksi. Pyrkii kameralle esittämään erityisesti jotkut julkkikset aivan valtavan kauheina psykopaatteina, kun eivät jaa esim. hänen suvakkihenkisiä maahanmuuttokäsityksiään tai sairaita homofantasioitaan. Ällöttävä teeskentelijä.

kyklooppi

Surkea ohjelma

Viisas

Tykkään, ihan lemppari 👌

Elisa_

Olen pääosin tykkännyt tästä. Maria istuu hyvin "rooliinsa" ja isännät/emännät ovat olleet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kiinnostavia ja niistäkin, joista en niin pidä, on paljastunut uusia positiivia puolia.

Couchcarrot

ihan ok, mutta lupaa enemmän kun antaa

lallka

tää veitola on kuin jätkänräkä piikkilangassa

poikamies

Rumasti sanottu että katuu edellisiä avioliittoja.

Asta

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt