Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

X Factor UK

11.12.2017 11.12. klo 15:00
päättyy klo 17:00 // kesto 120 min

Live-esitykset 11. Kisassa ovat vielä mukana Kevin Davy White, Grace Davies ja Rak-Su, joista yksi putoaa tässä finaaliviikonlopun ensimmäisessä osassa. Kilpailijat esittävät kaksi kappaletta, joista toinen on duetto artistivieraan kanssa. Lisäksi lähetyksessä esiintyvät Pete Tong, Heritage Orchestra, Becky Hill, PrettyMuch ja Louis Tomlinson. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.

Arviot

 3.7
(9 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Latasin kännykkään virallisen apin ja äänestin Saaraa viisi kertaa ilmaiseksi! Saara on kehittynyt huimasti ohjelman aikana!

Kuusikunnas

ikävä kyllä surkein kausi menossa, ei yksi saara kesää tee. formaatti alkaa olla kuollut ja kiinnostavimmat esiintyjät ja tuomarit on olleet viime aikoina australiassa

tunamuppi

Saara ollut loistava; veikkaisin finaalipaikkaa Giftyn kaa. Tosi ikävää että SUB tällä hetkellä; (30/10 19.45), 2 viikkoa ajasta jäljessä, jolloin Saara oli putoamassa; nyt tilanne totally toinen. 5 tähteä Saaralle; ei missään nimessä tämän päivän lähetykselle!!

musamies

On itsestään selvää antaa Saaralle täydet tähdet

mhemmi

helvetin surkeeta kiekumista tällä suomalaisella tehopyhä suttura

poikamies

Erittäin viihdyttävä, hyvillä esiintyjillä palkitseva ohjelma. Plussaa kanssa laajasta ikäkategoriasta ja että artisti/bändit/duot yms. laulu-/esiintymistaitoiset saavat tulla mistä tahansa päin palloa esiintymään tähän.

Orbitales

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt