Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

X Factor UK

08.10.2017 08.10. klo 19:00
päättyy klo 20:30 // kesto 90 min

Pudotusleiri, osa 2. Jäljellä olevat kilpailijat esiintyvät tuomariston lisäksi 4 000-päiselle Wembley Arenan yleisölle. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit itse valitun kappaleen avulla. Mukana ovat Sean ja Conor Price, SJ Hill, Jack Mason, The Cutkelvins, Gary Barker, Holly Tandy, Sam Black, Berget Lewis, Karen Kennedy, Jordan Rabjohn, El'Tee, Benji Matthews sekä Georgina Panton. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Arviot

 3.7
(9 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Latasin kännykkään virallisen apin ja äänestin Saaraa viisi kertaa ilmaiseksi! Saara on kehittynyt huimasti ohjelman aikana!

Kuusikunnas

ikävä kyllä surkein kausi menossa, ei yksi saara kesää tee. formaatti alkaa olla kuollut ja kiinnostavimmat esiintyjät ja tuomarit on olleet viime aikoina australiassa

tunamuppi

Saara ollut loistava; veikkaisin finaalipaikkaa Giftyn kaa. Tosi ikävää että SUB tällä hetkellä; (30/10 19.45), 2 viikkoa ajasta jäljessä, jolloin Saara oli putoamassa; nyt tilanne totally toinen. 5 tähteä Saaralle; ei missään nimessä tämän päivän lähetykselle!!

musamies

On itsestään selvää antaa Saaralle täydet tähdet

mhemmi

helvetin surkeeta kiekumista tällä suomalaisella tehopyhä suttura

poikamies

Erittäin viihdyttävä, hyvillä esiintyjillä palkitseva ohjelma. Plussaa kanssa laajasta ikäkategoriasta ja että artisti/bändit/duot yms. laulu-/esiintymistaitoiset saavat tulla mistä tahansa päin palloa esiintymään tähän.

Orbitales

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt